Ana Menü

Premier League 07-08 [Man. Utd]

Başlatan kara kalem, Temmuz 30, 2007, 13:12:15

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ugur24

newcastle , blackburn , sunderland ve manchester united beni şaşırtan takımlar oldu bu hafta premier ligde..
bu arada maç yayınlarını fox tv'nin alması muhteşem oldu..şifre derdinden kurtuldum..ama fox'a iyi bir spiker şart.. ;)

Anarchy*

Taraftarından doLayı LıverpooL!
You'LL never waLk aLone!

die-4-u

Şampiyonluk Yarışı Yine ManU ve Chelsea Arasında Geçer...
Ben Bu İki Takımdan CL'de Başarı Beklemiyorum.
L'pool İse Şampiyonluk Yarışında  Arkalarda Kalır Fakat CL'yi Sallar

Pascal_NoUma13

bu sene premierde ligde manchester city i tutuyorum hafta sonuda manununda icabına bakıcaz bu sene şampiyon city...
Esrarla başladı gece Alkolikmi sandın sadece şu çiftliden iki duman çekince dünya oluruz bütün gece...

Timurlenk

Alıntı yapılan: Pascal_NoUma13 - Ağustos 17, 2007, 04:41:59
bu sene premierde ligde manchester city i tutuyorum hafta sonuda manununda icabına bakıcaz bu sene şampiyon city...

takımımız güzel gidiyor 2'de 2 yaptık. sven goran takımı toparladı umarım böyle devam eder.
geçmiş senelerdeki gibi sıradan ingiltere takımı olmayacağımızı gösterdik.
bu hafta manchester united'ı yeneceğimizi tahmin ediyorum.

ist.hatirasi/3-4

arsenal sess,z ama bu sene alırlar ligi
YÖNETİM İSTİFA !!!

ugur24

yine başlama burak.. ;D geçen senede konuştun konuştun united yendi..kazanan taraf kesinlikle united olacak.. ;)

Pascal_NoUma13

city: 3 manu: 0 goller: elano,bianchi,samaras ayrıca city manuya karsı yaptıgı maclarda ustunluğu var forza city...
Esrarla başladı gece Alkolikmi sandın sadece şu çiftliden iki duman çekince dünya oluruz bütün gece...

Pascal_NoUma13

manunun 2 macınıda izledim oyununu beğenmedim city ise 2 maçtada çok güzel ve pozitif oynadı gerektiği zaman iyi kapanan gerektiği zaman rakibi ablukaya alan oyun tarzları var bu sene bütün dünya city i konuşacak bu sene premier lige damgamızı vuracağız...

ugur24

united kaybettiği sürpriz puanları bu maçta telafi edecektir..maçı çok rahat kazanacaklar göreceksiniz.. ;)

Pascal_NoUma13

göreceğiz kim rahat yeniyomuş en az 3 fark atarız manuya manuda ayrıca ronaldo ve rooney yok olsada farketmez gerçi...

ugur24

ronaldo yoksa nani , rooney yoksa tevez var arkadaşım.. :) bir iddaa uzmanı olarak united kazanacak diyorum.. ;D

Pascal_NoUma13

bende bir iddaa uzmanı olarak city kazanıcak diyorum...

1903bjk

FORZA BEŞİKTAŞ

Pascal_NoUma13

noldu ugur benle boy ölçüşmeye kalkma ;D bu sene şampiyonuz unıted devri bitti city devri başladı bu arada kim iddaa uzmanıymış gördük... ;D