Ana Menü

Halilagiç

Başlatan CHEm !, Aralık 05, 2006, 19:29:29

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

defans oyuncusuydu
stilini fln hiç beğenmiodum odun gibiydi (:
zaten fevziye attığı geri pas unutulmaz
Allah kitap Beşiktaş

ugur24

allah belasını versin onun beşiktaş tarihinin en kötü adamlarından birisiydi..fevziye attığı pası kimse tartışmadı hep suçlu fevzi oldu..o kadar yakın mesafeden geri pasımı verilir??adanadan gelmişti bize anadoluda bile oynicak bi adam değildi..bide scala döneminde şampiyonlar liginin gruptaki ilk maçında milana san siroda 4-1 yenildiğimiz maçta ilk yarının son 5 dakkasında onun yüzünden 3 gol yemiştik o maçta 1-0 öndeyken halilagiç kazması yüzünden fark yemiştik..hiç sevmezdim o herifi.. >:(

poacher

fevziye attığı gol hala gözümün önünde kahrolmuştum
AÇIN GÖZLERİNİZİ BAKMAYIN ŞAŞI, ALAYINIZ GELSE YIKAMAZ ŞANLI BEŞİKTAŞI

çArþý_ulan

bagıra bagıra şampiyonluk verdik geseye...uyuz olurdum

Asya Kartalları

BjKcArsi54

bunu zaten niye aldik bende bilmiyom valla :D

Ozytaurus

Yaptığım kısa araştırma sonunda oldukça entellektüel bir kişi olduğunu öğrendim. Şiir edebiyat felsefe falan. Futbolculuğu tartışılır tabi Baki gibi bir mucizeyi görmüş insanlar olarak Halilagiç'i kabullenebiliriz. O geri pası ve sakatlığı olmasa nerelerde olurdu kimbilir.
______KaRaKaRTAL____

burak_bjk

fevziyle iki si şampiyonluğu yediler
Bu sevdadan vazgecersek ALLAH belamızı versin....

carsi52

bırakın şu kazmayı ya allahın kazmasııııııııııııııııııı.
Bölünür senin için uykular!

black-eagle

tam bi kazma idi saç stili falan ilk geldiğinde ii bi şeye benzio dedim ama şampiyonluk gidince .........................
bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!

canmert

Alıntı yapılan: burak_bjk - Aralık 12, 2006, 10:51:00
fevziyle iki si şampiyonluğu yediler
gayse maçında fevzi kahroldu be bence fevzi tam beşiktaşlı bir adam dı

Timurlenk

dediklerinize katılmıyorum.ben beğeniyordum fiziksel üstünlüğüyle zor geçilen bir adamdı.

milan'dan 4 gol yemiş olabiliriz ona bakarsanız fener de 4 tane yedi kendi evinde.

sakatlığı futbol hayatını bitirdi malesef

carsiköln

ne kadar ciykindi o bea :D
Inadina Beşiktaş

carlito1903

bence çok ii bi adamdı fevzi havaya bakacağına topa baksaydı o golü yemezdik

Jackass

halilagiç iidi ya adam 3 adamlık yer kaplıodu biraz hantaldı ama o golde hata fevzinindi odun fevzi yedi o golü adam sert top atmamıştı