Ana Menü

-7-Burak Yılmaz

Başlatan çArþý_ulan, Kasım 20, 2006, 21:29:06

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BaTuHN

çok iyi olcak işallah ben çok beğeniyorum fener maçındada gayet güzel oynadı

b_eagle_24

ilk günlerini mumla arar olduk...
The GOD excuses,ÇARŞI don't excuses!!!

black-eagle

eet fener maçında iiyidi ben okan koça benzetiyorum sağ kanatda onu aynı şeyleri yapıolar orda
bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!

19caner03

sahaya cıkıp elınden gelenı yapıyo ama bıraz daha calısması lazım

BerkAy1903

çarşıya yakışır bi futbolcu;)
19o3

GöKHaN

Sen Araba Moturu Tamircisisin ve Patron sana al Su arabanin Elektrik dalgasini tamir et diyor Sende saskin saskin bakiyorsun ya ben Motorundan anlarim ama..   ???

Sen Buraksin Teknik Güc Boy Pos var Golcü ve Ofensiv Mittlefeld oynarsin ve Patronu (Tigana) sana al Sag Kanatda Deli dana gibi kos süratli kos ama ve güzel orta yap diyor sende saskin saskin bakiyorsun ya ben Kanat oyuncusu degilimki ben Gol atarim calim atarim klas hareket yaparim görevim bu.. tazi gibi kosupda orta yapmak benim görevim degilki..  ???

Ya Kardesim bu Tigana bu isi bilmiyor BURAK KANAT OYUNCUSU DEGIL aynisini RICHARDINHO senelerin futbolcusu söyledi ben SOL kanat oyuncusu degilim orda verimli olamam dedi koca 30 yasindaki adam bukadar futbol hayatinda ki kendisi STAR Brazilya milli takimda oynuyor o bile beceremiyorsa Kanatda oynamayi sen Gencecik burakdan Kanat oyuncusu olmuyan BURAKdan niye kanat oyuncusu olmasini bekliyorsun he adapte olsun genc daha diyenlerede Boyun uzun teknigin yüksek birde hizli kosuyorsan seni Real coktan almisdi he birde Ronaldinho ile Yilin Futbolcusuna adaydin yapmayin ya bir gencecik cocuga bukadar yüklenmeyin ya adamda var kalite var hepsi ama adam yanlis köyde yasiyor birakinda gercek mevkinde oynasinda costursun Kartalimi herseye kötü oynuyor diyorsunuz ama adami birde birakin gercek yerinde oynasinda iyimi kötümü öyle karar verin..!

(Örnek: Kanat oyuncusu Ibrahim üzülmezi Oyun Kurucu düsünün yada Golcü   :) kim nerede ne is yapar)
nedemek istedigim anlasilmistir umarim..!

BESIKTAS   Kartallar Yüksek Ucar..!   BESIKTAS

dj_pascal

kaliteli futbolcu ama gece hayatı onuda biitirecek gibi kendine dikkat etmeli...
besiktasli olmak bir ölüm kalim meselesi degildir, çünkü çok daha önemlidir"

carsi52

ilk 3 hafta süper oynadı ama ondan sonra fössssss etti.
Bölünür senin için uykular!

BjKcArsi54

zaman zaman iyi zaman zaman cok kötü..

bjkerem86

cocuklar burak icin acele etmeyin biraz zaman taniyalim.cok yetenekli,onu sergenin eline vermeli goreceksiniz 2,3 sene icinde uscak :bjk2

carsi_15

bence son haftalarda formu çok düştü
:bjk2

carsi52

Alıntı yapılan: carsi_15 - Aralık 24, 2006, 16:21:31
bence son haftalarda formu çok düştü
:bjk2

son haftalarda değil ilk 3 hafta harikaydı ondan sonra fösss...
Bölünür senin için uykular!

levent1903

Inönü de birkac güzel mac cikardi, ama disarda pek etkili olamadi
SABIR, insallah geleckte bize cok yararli olur
Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.
Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

berk1172

son vurusları süper bi futbolcu
ezik p...ler yeter artık yeter kendi bestenizi yapın eziklikten çıkıp insanlığa sapın sözleri değiştirince yeni beste oldu sanmayın dolmabahçeye gelin biraz bizi örnek alıın...

canmert

bir iyi bir kötü anlamadım ama seviyorum burak yılmazı