Ana Menü

Galatasaray'da Morientes sesleri

Başlatan akbaba71, Temmuz 13, 2007, 19:06:21

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Galatasaray, dünyaca ünlü İspanyol golcü Morientes'in peşinde. Takıma bir yıldız daha kazandırmak isteyen Başkan Canaydın ve ekibinin, İspanya'nın Valencia kulübüyle ünlü golcü Morientes için pazarlık masasına oturduğu iddia edildi.

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in Morientes ile prensip anlaşmasına vardığı, 5 milyon EURO bonservis bedeli talep eden Valencia kulübüyle ile görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

Valencia ile bonservis konusunda anlaşılırsa, sarı-kırmızılı kulübün Morientes'e imza attırarak dış transferi kapatması bekleniyor.

Valencia ile 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunan Morientes, geçen sezon La Liga'da 17 maçta 12 gole imza attı. Şampiyonlar Ligi'nde 9 maçta görev yapan tecrübeli futbolcu 7 gol atma başarısını gösterirken, İspanya Milli Takımı'yla Dünya Kupası elemelerinde de 3 maçta 1 gol kaydetti.

1997-2005 yılları arasında Real Madrid'de sergilediği futbol ve attığı gollerle Avrupa'da adından sıkça bahsettiren Morientes, 1 sezon Monaco'da kiralık, ardından da 1 sezon Liverpool'da forma giymişti. Yıldız futbolcu geçen sezonun başında Liverpool'dan Valencia takımına transfer olmuştu.

kaynak:ntvspor.net
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

NoPasaran

Haberlerinizin kaynkalarını kaberin sonuna ekleriniz  forumumuza daha faydalı paylaşlım yapmış olursunuz..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Adriano

Ya bu Gese 3 büyükler içinde en çok para sıkıntısı çeken klüp.. Adamlar heryere para dağıtıyoR.. Anlamadım gitti, okadar transfer yaptılaR, bakalım paralarını ödeyebilecekler mi...
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

!_black_eagle_!

demekki adamların guvenceleri war saglam bi yerden ama hepte yıldız oyunculara talip oluolar walla helal olsun adamlara 10 numara transfer yaptılar bide morientesi alırlarsa gecilmezler bende ne kadar guvensekte takımımızza cok zorlanıcaz onların onunde
|| 14 Şubat Hayal Ürünüdür...Tek Gerçek BEŞİKTAŞ Tribünüdür ||

Adriano

Basının şişirmesidir büyük ihtimal haber..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

ugur24

morientes eski günlerine dönme fırsatını valencia'da yakalamışken galatasaray'a falan gelmez.. ;)

richee_4ever_jk

Kaynak ne acaba ama geçen sene formunu bulmuşken ayrılacağını zannetmiyorum

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Anarchy*

Alıntı yapılan: ugur24 - Temmuz 13, 2007, 20:43:18
morientes eski günlerine dönme fırsatını valencia'da yakalamışken galatasaray'a falan gelmez.. ;)

bende gelecegini hiç zannetmiyorum..

MeLo

VaLLa bu saatten sonra herşey beklerim ben !
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

carlito1903

umarım gelmez gelirse süper ligi dağıtır

NoPasaran

Klubu gs ile hiç bir görüşmelerinin olmadığını ve zaten satmayacağını açıkladı...
Aşk bu Aşk !

volkanca.net