Ana Menü

Boumsong bitti mi?

Başlatan NoPasaran, Temmuz 11, 2007, 11:47:52

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Boumsong kabul etti
Beşiktaşımızın transfer listesindeki Boumsong'un transferinde sona yaklaşıldığı iddia edildi

Beşiktaşımız transfer arayışlarında yeniden rotayı İtalya'ya çevirdiği öğrenildi. Daha önceden "Juventus'ta her ne olursa olsun kalacağım. Yedek de kalsam buradayım" diyen ve bu konuda France Football dergisine açıklamalar yapan Boumsong ile Beşiktaşımızın bir kez daha masaya oturduğu öğrenildi. Sabah Gazetesi'nin 11 Temmuz 2007 tarihli haberine göre, dün sabah yapılan temaslar sonrası Beşiktaş'a gelmeyi kabul eden Boumsong'a 3 yıllık sözleşme için 2 milyon euro teklif edildi. Görüşmelerde bugün net bir sonuca ulaşılması halinde Celal Kolot ile Mario Berk bu akşam İtalya'ya geçerek Juventus kulübüyle futbolcunun bonservisi için 1 milyon euro'ya anlaşmayı planlıyorlar. Öte yandan Boumsong'da sorun yaşanması halinde Fiorentina'da oynayan Danimarkalı stoper Per Kroldrup'un gündeme gelmesi bekleniyor.

Kaynak: Sabah
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

BjKli_10-ur

Sensiz geçen günlerin ...

Adriano

Stoper Stoper Stoper, taraftarın diLinde tüy bitti Forvet gerekLi bu takıma diye.. MaiLLer, faxLar neLer neLer yoLLandı ama nafiLe yönetim alacak yaşLı bir stoper kapayacak transferi, nobre ve bobo gibi sakatLanması söz konusu olan goLcüLerden biri sakatlanacak, yerine adam buLunamayacak, başarı geLmeyecek.. Sezon sonu sakatLıkLardan doLayı başımız yandı gibisinden söyLemLer çıkacak ortaya..

35 yaşında stoper yerine 45 yaşında Forvet'i tercih ederiM..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

astbjk1903

santa cruz da son kartal dı ama balon oldu beyler ımza yı gormeden hayatta ınanmam ben artık hele kı sabah gıbı bır gazateye  ;)
Her Zaman Her Yerde En Buyuk KARTAL

astbjk1903

dun zaten bı tv kanalında ızledım bjk yı avusturya kampında takıp eden gazetıclerden bırı soledı demırörenın kampın ılk gunun den berı hıc nesesı yokmus yanı transfer lıstesının en basındakı adamdan en sonun dakı adama doru ılerlıyoruz hadı hayırlısı bakalım
Her Zaman Her Yerde En Buyuk KARTAL

ugur24

bu transferleri ertuğrul sağlam'ın istediğinden şüpheliyim..ertuğrul hoca hücumu seven bir antrenör..takımda adam gibi forvet yokken neden hala defans veya stoper transferi istesinki ? sıkıldım dandik adam haberlerini okumaktan..

NoPasaran

3 sneedir diyorum yine diyorumn..

Beşiktaşın 1.önceliği savunmadır ve en doğrusunu yapmaktadırlar..

Savunması kötü olan bir takım hücum yapamaz...

Taraftarın dediğine göre harekjet edilince neler olduğunu hepimiz biliyoruz..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ugur24

savunmamız türkiye ligi için oldukça yeterli bence..şampiyonlar ligi'ni düşünürsek ; bütün bölgelerimiz iyi olsa bile en fazla gruplardan çıkarız..bobo dışında gol umudumuz yok..bobo bir sakatlansa ne yaparız hep onu düşünüyorum.. :-\

Non Mollare Mai

Savunma Şampiyon yapar Hucüm maç kazandırır hesabı..
Savunması sağlam olan bir takımın şampiyon olması pekte zor değil.
Gol nasılsa atılıyor. Dünyanın en zayıf takımı bile gol atabiliyor. İtalya ve yunanistan sırf savunma yaparak kazandılar o kupaları..
Hucüm forvette değil savunmada başlar..
Önceliğimizi stopere vermemiz bence doğru.
+1 Yabancı hakkımız kalacak bunuda genç ve kaliteli bir forvetle kullanabiliriz.
edit

ugur24

zaten toraman ve gökhan zan gibi oyuncularımız mevcut..bence transfer yapılacak en son nokta stoper bölgesi !

Non Mollare Mai

Toraman ve Zan stoper değiller ki ?
Toramanın sağ stoperde ne denli yetersiz olduğunu gördük.
İkisininde tandem oynaması gerekli.
Solda Üzülmez var..
Eğer sağda serdar oynayacaksa stopere gerek yok.
Ama defanstan oyun kurarak topu çıkarabilcek bi adam lazım.
Serdar bu konuda yeterli olmadığı kadar tecrübesiz.
Önümüzdeki yıllarda rahatlıkla oynar bu bölgede.
Ama bu sezon için malesef..
edit

carsi52

İnşaallah bitmemiştir hiç beğenmiyorum bu adamı nedense.Forvete transfer lazım diyoruz hala defans arıyor yönetim.
Bölünür senin için uykular!

Anarchy*

yaw bu adam tam kazmaa!
ne ısı var besıktasta!

toraman

BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ BEŞİKTAŞLI DOĞULUR