Ana Menü

Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki söz düellosu

Başlatan NoPasaran, Temmuz 11, 2007, 11:43:32

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu: 'Polat yönetim dışındayken başka konuşuyordu. Bana söylediklerini açıklarsam şimdiki yerinde oturamaz.' Bu açıklamadan sonra akla gelen ilk soru, 'Adnan Polat, Mahmut Uslu'ya ne dedi?' oldu. Sıkı durun... Fanatik, sır perdesini aralıyor...

Sözleri büyük merak uyandırdı

Sarı-Lacivertli yönetimin sivri dilli ismi Mahmut Uslu'nun dün yaptığı açıklamalar bomba etkisi yarattı. "Sayın Polat muhalefetteyken başka konuşuyordu, iktidara gelince başka konuşuyor. Bana Moskova'da söylediklerini açıklarsam, şimdiki yerinde oturamaz'' diyen Uslu'nun sözleri büyük merak uyandırdı, herkes bu diyaloğun peşine düştü. Gelen haberler gerçekten de çarpıcıydı.

4 sene nasıl şampiyon olduk!

Polat'ın yönetim dışındayken, Uslu ile yaptığı bir sohbette, "Biz 4 sene üst üste nasıl şampiyon olduk sanıyorsunuz'' deyip, şampiyonluk yolunda tavsiyelerde bulunduğu ortaya çıktı. Polat'ın tavsiyeleri arasında, Federasyon, Merkez Hakem Kurulu ve rakiplerle ilişkiler hakkında önemli ifadeler yer aldığı öğrenildi. Şimdi gözler Polat'ın Uslu'ya vereceği yanıta çevrildi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Adriano

YesinLer birbirLerini.. Başka hangi üLkede görüLmüş, büyük kLüpLerin yöneticiLerinin her dakka medya önünde oLduğu.. Türk futboLunu zedeLeyen en büyük sorunLardan biri bunLar maLesef.. Avrupa'da oyuncuLar yöneticiLerinin yüzünü görmez ismini biLmezken, bizim futboL anLayışımızda yöneticiLer topçuLardan daha önde..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Dem@

Alıntı yapılan: NoPasaran - Temmuz 11, 2007, 11:43:32Sıkı durun... Fanatik, sır perdesini aralıyor...

balon var bebelere BALON  :ahaha

eyup1903

ugur24

adnan'ın yönetimde değilken söyledikleri doğruysa galatasaray'a yazık etmiş..o zamanlar galatasaray muhteşem futbol oynuyodu..dört şampiyonlukta hakedilerek alındı bence..bu adnan ve mahmut iki küçük çocuk gibiler valla.. ;D

BjKli_10-ur

Bu muslu ile a.polat ı beraber bi tv programın koycaksın sonra da görceksin reytingleri ;D ;D
Sensiz geçen günlerin ...

richee_4ever_jk

İki taraf da birbirinden çirkef. Yesinler birbirlerini

Anarchy*

Alıntı yapılan: eyup03 - Temmuz 11, 2007, 11:52:42
yesinler birbirlerini ezikler bize ne yaw

aynen eyup (:
bırakaLım yesınLer bırbırLerını..