Ana Menü

Sergen Yalcin Eskisehirspor'a transfer oldu..

Başlatan [KralKartal], Temmuz 09, 2007, 10:12:58

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Türk Telekom Lig A'da mücadele Eskişehirspor'a transfer olan eski Milli oyuncu Sergen Yalçın ve Coşkun Birdal, statta düzenlenen törenle kendilerini kırmızı-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attılar.

Eskişehir Atatürk Stadı'nda düzenlenen törene katılan ve iki futbolcunun da transferinde önemli desteği olan Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, binlerce taraftarın, "Nasıl aldın bize Sergen'i, Kemal ağabey bize kıyak yapsana, Ronaldinho'yu da alsana" şeklinde tezahüratta bulunması üzerine, "Geldiğim zaman Alex'i alayım mı dedim size değil mi? Şimdi ben size yerli, milli olan Alex'i aldım. Benden Ronaldino'yu istiyorsunuz değil mi? Süper Lig'e çıkın, görün burada Ronaldinho'yu" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Etimesgut Şekerspor'dan transfer edilen Sergen Yalçın ile Antalyaspor'dan Coşkun Birdal sözleşmeyi imzaladı.

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Adriano

Başkan ufak at civcivler yesin :) Ne güzel gaza getiriyor ya çık süper lige gelsin Ronaldinho ;D
Sergen'e gelince bırak futbolu derim.. Böylesine yıldız bir oyuncu ya büyük takımda oynar ya da futbol oynamaz..
Bize fazla laf söylemek düşmez, hayırlısı olsun..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

ugur24

ankara hiç değilse büyük bir şehirdi..sergen'in eskişehir'de yaşaması zor biraz.. ;) gönülden başarılar diliyorum..

Dem@

ben anLamadım ki zaten Ankaragücüne geLdi geLdiği gibi esti gitti Eskişehire ne diyeLim ki eskisi gibi oynamaz  kendine yazık etti.

Timurlenk

bu kemal unakıtan başkalarına para yedirmekten bıkmadı mı.

Doktor

Alıntı yapılan: Bobbo13 - Temmuz 09, 2007, 12:16:16
bu kemal unakıtan başkalarına para yedirmekten bıkmadı mı.
Aaa arkadaşım sen Unakıtanı tanımıyorsun heralde sadece su sozunu hatırlatıyorum''Babalar Gibi Satarız''

carsi52

Bu sene sergeni canlı izlicez desenize.Hayırlı oLsun ne diyelim.
Bölünür senin için uykular!

die-4-u

2 Hafta Önce Seçim Bölgesi Eskişehir'e Gitti Unakıtan''Siz Merak Etmeyin Ben Bu Ülkenin Maliye Bakanıyım'' Dedi Eses'in Akıbeti İle İlgili..
Sonra Da Temiz Futbol Diye Birbirimizi Kandıralım..
Sorum Unakıtan'a;Sevgili Hemşerim  Neden MemLeketin Edirne'den Değil de Eskişehir'den Adaylığını Koyuyorsun?
Çünkü Sen de  İyi Biliyorsun Ki Bu Şehrin Sana Vereceği Çok Güzel Bi' Cevap Var..Şansın Bol Olsun Edirne'me Uzak Allah'a Yakın Ol..

Anarchy*

hayırLısı oLsun ne dıyeLım ınsaLLah basarıLı oLur..

pAscAliAnUmut

Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

xxdoggyxx

ronaldinhoda artik kim olcaksa :D türkiyenin ronaldinhosu kim harbiden ya :D
18.03.2007