Ana Menü

Sezgin "Juninho ile sözleşme imzalamıştık"

Başlatan NoPasaran, Temmuz 05, 2007, 10:58:27

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, önemli bir itirafta bulunarak en büyük üzüntüsünün O.Lyon'da oynayan Juninho'yu kadroya katamamak olduğunu söyledi.

Sezgin 2 yıldır doğru dürüst tatil yapamadığını belirtirken, "İnsanlar her şeyin kolay gerçekleşeceğini sanıyor. Oysa ben ABD'den gelen oğlumla bile 1 gün geçirebildim. Juninho acısı hâlâ içimde. Bu benim en büyük yaramdır. Kimse bilmiyor belki ama Juninho'yla sözleşme yaptık. Ancak gizli olan bu iş basına yansıyınca bozuldu. O.Lyon da futbolcuyu bırakmadı. Juninho için 7 kez Fransa'ya gittim. Basından kaçmak için İsviçre'ye gidip oradan Fransa'ya geçiyordum. Yine Linderoth transferinde de önemli engelleri aşarak sonuca ulaştık. Kopenhag halka açık bir kulüp olduğu için transfer görüşmelerini açıklamak zorundaydı. Ancak biz aramızda gizlilik anlaşması yaparak bir süre bu transferi gizledik. Çünkü netleşen bir şey yoktu. Bu kez de basına yansısaydı transfer gerçekleşmeyebilirdi" diye konuştu.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Galatasarayın trasnfer politikası bu sene beni oldukça şaşırtıyor..

Beşiktaşımız oturmuş takımına bu tarz 2-3 süper oyuncu ile güç katması gerekirken  Avrupanın orta sıralarındanki  futbolcularla ilgileniyoruz..

Belki sadece navorro beni tatmin edecek oda olursa ancak diğer 2 transferi Gs yede Fb yede al bedava veriyorum deselerdi kabul etmezlerdi sanırım..

Haksızmıyım?
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Haklısın abi gs fb 1.sınıf transfer yapmaya çalışıyor biz 2.sınıf.İnşaallah hayırlı oLur yaptığımız transferler inşaallah.
Bölünür senin için uykular!

carlito1903

transfer yapma konusunda yıllarca akıllanmadık bu senede aynen devam ediyoruz hatalara,geçmişten ders almak gibi bi huyumuz yok malesef.....gs bu sene gerçekten de transfer konusunda beni çok şaşırtıyo adamlar demekki akıllanmış darısı bizimkilerin başına

ugur24

yalan söylemiş bence..juninho avrupa'nın sayılı oyuncularından birisi durumundayken galatasaray'a neden gelsin ?