Ana Menü

Cangele Kayserispor'da

Başlatan CHEm !, Haziran 30, 2007, 13:16:55

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

Kayserispor, geçen sezon Sakaryaspor'da oynayan Arjantinli Franco Dario Cangele'yi renklerine bağladı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde mukavele imzalayarak resmen Kayserisporlu olan Cangele, ''Hedefleri olan bir takıma transfer olduğum için mutluyum. Kayserispor'un yeni sezonda çok başarılı olacağına inanıyorum'' dedi.

Kayserispor onursal Başkanı ve Kayseri Büyükşehir belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, yeni sezon için çok daha güçlü bir takım kurulduğunu söyledi.

Özhaseki, ''Kayserispor resgele futbolcu almak yerine, seçici davranıp, nokta transferlerle kadrosunu güçlendirdi'' diye konuştu.

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur da katkılarından dolayı Özhaseki'ye teşekkür etti.

Mukavele imzalayan Cangele 19 numaralı Kayserispor formasını giyerek gazetecilere poz verdi.

Cangele'nin Kayserispor ile 1 artı 3 yıllık mukavele imzaladığı bildirildi.
Allah kitap Beşiktaş

Non Mollare Mai

Çok yetenekli ve iyi bir oyuncu ama ahlakında biraz sorunlar var.
edit

Anarchy*

cok ıyı bı oyuncu ama hıc sevmıyorum belındekı dovmeden dolayı

Non Mollare Mai

edit

Anarchy*

belınde hemen hemen butun belını kaplayan bı dovme var bırının dovmesıydı ama ısmını hatırlamıom soyledıler de..

carsi52

Nefret ediyorum ben bu oyuncudan.Kayseri gereksiz yere almış bence.
Bölünür senin için uykular!

carlito1903

bencede çok gereksiz bi transfer,Kayserispor gibi hedefleri olan bi takımdan daha ii transferler beklerdim böyle giderse M.Topuz ve G.Ünalı takımda tutmanın bi anlamı kalmayacak

Doktor

Yalnız ahlakında bir sorun yok ama genelde bizim maçta çok sorun çıkarmıştı nedense  :allaalla

Timurlenk

bence yararlı bir transfer olmuş.

alper_1903

hayirli olsun ya 1.ligde kaldigi icin sevindim
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...