Ana Menü

Fenerbahçe Ümit Karan ile anlaştı..

Başlatan NoPasaran, Haziran 30, 2007, 09:25:52

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Galatasaraylı Ümit Karan ile her konuda anlaştı. Ezeli rakipler bonservis ücretinde anlaşabilirse, golcü futbolcu yeni sezonda sarı-lacivertli formayı giyecek.

Fenerbahçe, Galatasaray'ın golcüsü Ümit Karan'ı renklerine bağlamak için ezeli rakibinden onay bekliyor.

Sarı-lacivertli yöneticiler milli futbolcu ile her konuda anlaşmaya varırken, Galatasaray Kulübü'ne Ümit Karan'ın bonservisi için de 3 milyon Euro'luk bir teklif sunmaya hazırlanıyor.

Galatasaray Kulübü Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, henüz Fenerbahçe Kulübü'nden kendilerine Ümit Karan'ın bonservisi ile ilgili bir teklif gelmediğinin altını çizerken, Fenerbahçe Yönetimi bir kaç gün içinde bu transferi noktalamak istiyor.

Fenerbahçe Kulübü Mateja Kezman'ın yanına forvet pozisyonuna Ümit Karan'ın transfer edilmesi halinde, yabancı oyuncu tercihini sağ kanatta kullanmak isterken, Fenerbahçe Yönetimi bu ihtimali de düşünerek Ümit Karan transferine büyük önem veriyor.

Kaynak: NTVSPOR
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Brestgerfich

Ümit performansını sürekli aynı seviyede tutamadı ve olabilecekken büyük bir futbolcu olamadı.. fener alsa da gsde kalsa da inşallah hayrını görmezler :D
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

Adriano

G.Saray'dan ayrılmam

Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilen Ümit Karan taraftara müjdeyi verdi: Kalıyorum.

YÖNETİM BASKISI
G.SARAY ile 3 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen Fenerbahçe ile transfer görüşmesi yaptığı iddia edilen Ümit Karan, sarı-kırmızılı taraftarı rahatlatan açıklamayı dün gece yaptı: "Kalıyorum." Transfer söylentileri nedeniyle, teknik direktör Feldkamp tarafından dünkü idmanlara alınmayan Ümit, gün boyu sarı-kırmızılı yöneticilerin 
kıskacında kaldı.

İYİLEŞTİRME SÖZÜ
SARI-kırmızılı kulüpten yıllık 800 bin euro+maç başına para alan Ümit'e Fenerbahçe'nin bunun iki katını önerdiği ifade edildi. Yönetim son olarak tecrübeli futbolcuya ücrette iyileştirme sözü verdi. Ümit de gece geç saatlerde, "Ben iyi bir G.Saraylıyım. Ne olursa olsun takımımı seviyorum ve ayrılmayacağım" açıklamasını yaptı.
Yaşar YALÇIN
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Brestgerfich

Gs tv de florya günlüğü programında sürekli görüyodum zaten antrenmanlarda oluyodu..
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

carsi52

Bölünür senin için uykular!

carlito1903

fenere gider mi gitmez mi bilmiyorum ama bize gelmesini çok isterim ben

Anarchy*