Ana Menü

ricardinho

Başlatan yuNuS1903, Kasım 20, 2006, 20:36:48

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

blackwhite

zaten kalitesi ortada abi.onu sahada durması yeter.ama benim tek istegimm inönüdeki fener maçında alex'i maymun etsin yeter.

rico_ pasa

Alıntı yapılan: blackwhite - Ocak 13, 2007, 15:11:29
zaten kalitesi ortada abi.onu sahada durması yeter.ama benim tek istegimm inönüdeki fener maçında alex'i maymun etsin yeter.

tigana oynatırsa eder adam ı 75. dakikadan sonra aldı ve delgado nun 75 dakikada yapamadıgını 15 dakikada yaptı 100 de 100 gol pozisyonuna girdi
Adaletin Bittigi Yerde TÜRK'ÜN Kudreti Başlar.

Unforgiven

Alıntı yapılan: rico_ pasa - Ocak 13, 2007, 21:05:22
Alıntı yapılan: blackwhite - Ocak 13, 2007, 15:11:29

tigana oynatırsa eder adam ı 75. dakikadan sonra aldı ve delgado nun 75 dakikada yapamadıgını 15 dakikada yaptı 100 de 100 gol pozisyonuna girdi
Bende bunu anlamdım hiç % 100 olsa gol olucak, demekki %100 değilmiş
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

Anarchy*

coq kalıtelı ama henuz uyum saglamadı

Unforgiven

Brezilya Milli Futbol Takımı Kadrosu - 2006 FIFA Dünya Kupası Çeyrek Final

1 Dida | 2 Cafu | 3 Lúcio | 4 Juan | 5 Emerson | 6 Roberto Carlos | 7 Adriano | 8 Kaká | 9 Ronaldo | 10 Ronaldinho | 11 Zé Roberto | 12 Rogério Ceni | 13 Cicinho | 14 Luisão | 15 Cris | 16 Gilberto | 17 Gilberto Silva | 18 Mineiro | 19 Juninho |20 Ricardinho| 21 Fred | 22 Júlio César | 23 Robinho |

Teknik Direktör: Parreira

Brezilya Milli Futbol Takımı Kadrosu - 2002 FIFA Dünya Kupası Şampiyonu

1 Marcos | 2 Cafu | 3 Lúcio | 4 Roque Júnior | 5 Edmílson | 6 Roberto Carlos | 7 Ricardinho | 8 Gilberto Silva | 9 Ronaldo | 10 Rivaldo | 11 Ronaldinho | 12 Dida | 13 Belletti | 14 Anderson Polga | 15 Kléberson | 16 Júnior | 17 Denílson | 18 Vampeta | 19 Juninho | 20 Edílson | 21 Luizão | 22 Rogério Ceni | 23 Kaká |

Teknik.D: Scolari

Sanırım bu kadro herseyi acıklar  :haydaaa :haydaaa :haydaaa :haydaaa :haydaaa
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

rico_ pasa

valla yonetimin yaptıgı tek olumlu is tigana istemedigi halde gidip aldılar ve o adam olmasa bugun sampiyonluk yarısında olamayacaktık
Adaletin Bittigi Yerde TÜRK'ÜN Kudreti Başlar.

@LAYINA GİDER

Unforgiven

Rüyamda gördüm Barcelonaya gitmişti Ronaldınho ile çok iyi oynuyorlardı.İşallah üstüm acik kalmiştır  ;D

dejembeji

Alıntı yapılan: Unforgiven - Ocak 30, 2007, 17:14:23
Rüyamda gördüm Barcelonaya gitmişti Ronaldınho ile çok iyi oynuyorlardı.İşallah üstüm acik kalmiştır  ;D
anc[kufur otomatik editlenmistir] ruyanda görürsun sen abi=)

Unforgiven

İşallah öledir yoksa kırarım ulen kombineyi ;) üstüm acik kalmiştir

dejembeji

artıq üstün mü acıq kaLdı baska yerin mi bıLemem=) nyse geyıge cevırmeyeq topiği uyarı aLcaz sımdı=)

alper_1903

Harbi Futbol Cambazi

HELAL OLSUN SANA RICO PASA
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

carsi52

adam topu bi saklıyo kimse alamıyo adamın ayağından dehşet bi futbolcu ya :D
Bölünür senin için uykular!

carsiköln

rico pasa dünyanin en iyi oyuncusu benceeeeeeeeee
Inadina Beşiktaş

alper_1903

süper adam ya bence forvetlerimizi atesleyen bi faktör de Ricardinhonun arkalarinda oynamasi

bu BOBO ve NOBREye bence cok asiri güven veriyo nasi olsa bi tane hazirliicak diye

bravo rico
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...