Ana Menü

ricardinho

Başlatan yuNuS1903, Kasım 20, 2006, 20:36:48

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alper_xxl

bu adma alex ten falan iyi
BEN seNİ YARALIYKEN DAHA COK SEVDİM KARTALIM

http://img241.imageshack.us/img241/8423/bjksgg4.gif

yuNuS1903

alex ayağında oynatırrr

**19.aSLı.03**

valla delgadoyla rico nun patlayışını bekliyorum artık ikiside eşit bence sadece rico daha tecrübelii...
ama ikisinde de aşırı top kayıpları var...
there are two things in my life
1.BEŞİKTAŞ
2.MORE BEŞİKTAŞ

pascalyptica

riconun klası tartışılmaz ama volkanın üstüne vurması yakışmadı.. olsun inönüde 90a takar ;)
Sonunda Nouma olmayan Pascal üçgeninden bi' hayır gelmez..

Ozytaurus

Onu izlemek bana keyif veriyor ama Tigana yüzünden izleyemiyoruz. Delgadoyla beraber çok daha etkili oluyorlar. Tek başlarınayken ikisi de gerçek kapasitelerini yansıtamıyorlar oyuna.
______KaRaKaRTAL____

alper_xxl

aynen ozytaurus kardeşim dogru sölemiş__ dogru bir yaklaşım iki si yanyana cok daha faydalı olur ama insallh tigana nın koca kafasına girere bu soledıklerımz ama imkanı yok
BEN seNİ YARALIYKEN DAHA COK SEVDİM KARTALIM

http://img241.imageshack.us/img241/8423/bjksgg4.gif

yuNuS1903

ooooooo rico paşa ooooooo rico paşa

eRe

bu adam yapacak bısıler.benım en cok ınandıgım futbolcu.takım savasmaya baslasa emınım sov yaptıracak arkadaslarına
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

TunaSuner

aynen benimde en çok inandıgım futbolcu bu yawas yawas agırlıgını koymaya balıcaktır takıma bencede geldiginden iyi oynamaya başladı
Ne Bir Heves Ne bir Tutku BEŞİKTAŞIM Anlatılmaz Bir Sevgi Bu !!!

husoeagle

bence ikinci devre çok daha farklı bir ricardinho ve çok farklı bir delgado izleyeceğiz

bjk1903_unchanginglove

uff rico müthiş yaa adam gözü kapalı 30-40 metre pas atıyo bide o pasları alabilcek alıp da değerlendirebilcek adam olsa offf offff
Herzaman heryerde seninle birlikte ölüm gelsin isterse gözlerde bir damla yaş kalbimizde bir aşk sensin BEŞİKTAŞ

black-eagle

ins duzelecek inonude kadıkoydekini telafi etmek için 3 tane atacak ve şampiyonluğu kutlayacağız
bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!

yuNuS1903

artık farlı olsunlarrrrrr

Alıntı yapılan: husoeagle - Kasım 21, 2006, 16:51:52
bence ikinci devre çok daha farklı bir ricardinho ve çok farklı bir delgado izleyeceğiz

19caner03

hadı rıco goster su guzel oyununu bu zamana kadar gostermedıgın yeter bundan sonra oo guzel oyununu beklıyoz sende hadı rıco pasa

BjKcArsi54

cok iyi bir futbolcu ama daha fazla bi şeyini göremedik..