Ana Menü

#10 Delgado

Başlatan NoPasaran, Kasım 20, 2006, 20:36:19

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BerkAy1903

ii bence tümedi delgadoo
19o3

BjKcArsi54

bence süper bir oyuncu ama 1 mac var 2 mac yok  ??? ???

GöKHaN

Ulasamadigin Cok Degerli olur ya.. Elindekininde Degerini bilmezsin ya.. O Senaryayu suan DELGADO'da yasiyoruz adam Islenmemis Pirlanta ya, Su adamdaki Atesi Bursa macinda göremediyseniz yazik gördüm ve cok keyif aldim adam birgün Ispanyada oynicak bundan süphem yok kendide istedigini söyledi ama bari ona bizde duracagi 3-4 sene icin iyi sahip cikalim bize biseyler kazandirmasi icin önce onu kazanalim, beyler bunun Kumasi cidden kaliteli bu adama 5 milyon saydik (Ülker, Cola, Cukulata, Biskuvit Kimin ödedigi önemli degil lafim sazan gibi biz ödemedik diye atlicaklar icindi) biz buna 5 milyon ödemisiz ve Paris 7 milyon vereyim diyor kimide 1 milyonmus degeri diyor 1 milyonduda parisin ofiziel sitesindede okudumki 7 milyonu gözden cikardiklarini ama Besiktasin olumlu bakmadigini, Biz neden iyi degil yamuk bos fos cikti ne ayakmis diyoruz ulan Star gelmis sahiplenelim ya FORZA DELGADOOOOOOOO !!

Avrupayi titreticek 3 yildizimiz var 3-5 sene sonra bunlar bizden gidince büyük Takimlarda Seyrettigimizde bu stari biz kesfettik diyecegimiz BOBO DELGADO BURAK !!!!!
BESIKTAS   Kartallar Yüksek Ucar..!   BESIKTAS

dj_pascal

bize hiç faydası olmadı gönderilsin...
besiktasli olmak bir ölüm kalim meselesi degildir, çünkü çok daha önemlidir"

hade53

hayır gönderilmesin çok yönlü bi adam kullanmasını bilince

firat355

bu adam her zaman sakat bi ara iyi oynuyodu ama son zamanlarda çokk kötü
Birgün herkes Beşiktaş'lı olmasın;
Bırakın o ayrıcalık yalnız bizde kalsın...

PaoX

adam müzmin sakat bu sene sadece 1 deplasmana gitti..
tamam kumaş fln demişsiniz eywallah da icraat yokki..
bana kalırsa hiç bekletilmeden 7 milyona gönderilmeli..
tabi buna da yönetimin gözü yemiyo yapılan anlaşma gereği satıldığı fiyat alındığı fiyatın üstünde olduğu
taktirde yanılmıyosam yarısını veya daha fazlasını alacak ülker...

carsi52

yaff bide sakatlaktın tam olarak kurtulsa.
Bölünür senin için uykular!

levent1903

daha birsey göremedik ondan umarim 2007 de gösterir kalitesini
Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.
Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

düzceçarşı

Çok kaliteli bir futbolcu ama daha istediğini sahaya koyamadı  bence çok yetenekli

çArþý_ulan

gese maçında oyununu görmesem mal dicem ama iş var

oynayamadı bi türlü acayip uyuz oldum

rico_ pasa

bende cok uyuz oldum riconun ceyregi etmez surekli sakatlanıyor febe macında 70 dakika oynadı hiçbir katkısı olmadı bence psg ye satılsın hem kontenjan acılır hemde rico rahatlar
Adaletin Bittigi Yerde TÜRK'ÜN Kudreti Başlar.

Ozytaurus

Alıntı yapılan: rico_ pasa - Aralık 31, 2006, 13:35:58
bende cok uyuz oldum riconun ceyregi etmez surekli sakatlanıyor febe macında 70 dakika oynadı hiçbir katkısı olmadı bence psg ye satılsın hem kontenjan acılır hemde rico rahatlar

Riconun rahatlamasıyla Delgado'nun gitmesinin ne alakası var?

Noldu hepinize noldu 2 ay önce feneri Delgadoydu Cimbomu Delgadoydu
______KaRaKaRTAL____

rico_ pasa

rico delgadonun varlıgından dolayı tedirgin cunku rico ve delgado yanyana oynamaz rico yedek kalma korkusu yasar delgado oldugu surece buda onu olumsuz etkiler aynı seyi delgado da yasıyor futbolcu alternatifinin olmasından dolayı her zaman tedirgin olur olumlu yanıda vardır elbet rekabet olusur daha cok caba sarfederler ama yine de olumsuz etkilenirler
Adaletin Bittigi Yerde TÜRK'ÜN Kudreti Başlar.

GöKHaN

Isallerin Cocugu reyhan reyhannn ishal olmus yine bizim delgado yürüüüü be kocum neee tampon varmis sendede cok su koyuveriyooooooooo yemendemi icmendemi havasindami suyundami anlamadim herif 3cü ishal olusu ;D
BESIKTAS   Kartallar Yüksek Ucar..!   BESIKTAS