Ana Menü

Real ,Capello ile yollarını ayırdı..

Başlatan carlito1903, Haziran 21, 2007, 14:02:41

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Real Madrid teknik direktörü Fabio Capello, takımını şampiyon yapmasına rağmen Galacticos'tan ayrılabilir.

Tecrübeli teknik adamın, Real Madrid'i şampiyon yapmasına rağmen şuanda Getafe'nin teknik direktörlüğünü yapan eski Real Madrid oyuncusu Bernd Schuster'le yer değiştireceği belirtiliyor.

İspanyol basınında çıkan haberlerde Capello'nun kovulmasının an meselesi olduğu ve yerine gelecek teknik direkötürnde belli olduğu söyleniyor. Bu kararın, Sevilla ile Getafe arasında, cumartesi günü oynanacak Copa Del Rey Final maçından sonra alınması bekleniyor.

61 yaşındaki teknik direkör, kulüpteki geleceğinin belirsiz olduğunu daha önce belirtmişti. Fabio Capello yaptığı açıklamada;

"Bu, para atışı yapmaya benziyor. Real Madrid'le kontratım sürüyor ve ben kalmak istiyorum ancak her şey başkana bağlı" şeklinde konuştu.

"Zaten elimde 19 Temmuz tarihine ayırtılmış bir uçak bileti var. Eğer beni kovarlarsa teknik direktörüğü bırakırım. Sadece yabancı bir milli takımdan gelecek teklif kararımı değiştirmeme sebep olabilir" dedi.

Capello şöyle devam etti; "Bu sezon mucizevi bir şampiyonluk kazandık. Eğer kalırsam önemüzdeki sezon da Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyorum" diye konuştu.

21.06.2007   

Kaynak : Sporx.com dış haberler

Anarchy*

kaLsın ya adam sampıyon yaptı takımı daha ne yapsın daha ıyısını buLamazLar bence!

NoPasaran

Real madrid sorun yaşamak isteyen bir klup sanırım :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ugur24

adamlara rahat batmış galiba.. ;D ilk senesinde takımı barcelona'nın önünde şampiyon yapan adamı neden kovarlar ?

2 dia 2 muerto

Basının pohpohlaması diye düşünüyorum .
Bence Capello bu kadroyla bu takımı Avrupada başarıya taşır ; çünkü kadro oturmuş durumda .

carlito1903

Ve beklenen oldu Madrid yönetimi,Capello'nun görevine son verdi.Takımın başına Getafe'nin başında başarılı bi sezon geçiren Bern Schuster'in gelmesi bekleniyor....

NoPasaran

Bu takım adam olmaz ben bunu derim sadece
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Volkan abinin dediği gibi sorun arıyolar bunlar her sene.
Bölünür senin için uykular!

carlito1903

ben bu kadar mantıksız bi takım görmedim ya adamlar kim şampiyon yapıyosa takımı onu gönderiyolar yıllar önce de takımı şampiyon yapan Del Bosque yi ve takımın en iileri Hierro,Morientes ve Redondo yu göndermişlerdi ve bunun sonucunda kupasız geçen bi 4 yıl yaşadılar umarım başarılı olurlar ama böyle zor...

MeLo

Bu adamın özelliği bu !
Şampiyon yapıp bırakıyor :)
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...