Ana Menü

Mehmet Topuz: 'Fener'i istiyorum.

Başlatan [KralKartal], Haziran 20, 2007, 13:44:15

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

'Fener'i istiyorum. Carlos ve Alex'li kadro bana büyük heyecan veriyor. Kayseri'ye attığım imza göstermelikti...'

Transferin en çok konuşulan isimlerinden Mehmet Topuz, FANATİK'e çok özel açıklamalar yaptı. Fenerbahçe'ye transferi gündemde olan milli yıldız, "Galatasaray ve Beşiktaşlı yöneticiler beni hergün arıyor. Ama tercihim Fener. Bazı hedeflerim var ve bu hedeflere ulaşmanın yolu Sarı-Lacivertli formadan geçiyor. Roberto Carlos ve Alex'li kadro bana büyük heyecan veriyor" dedi. Topuz, Kayserispor yönetimiyle yaptığı sözleşmeyi feshetmek istediğini belirtip, "Basın önünde 2011 yılına kadar uzattığım kontrat göstermelikti. Hiçbir bağlayıcılığı bulunmuyor" ifadesini kullandı. Bu arada Mehmet'in bonservisi konusunda kolaylık sağlanması amacıyla Başbakan R.Tayyip Erdoğan'ın Kayserispor'un Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ikna etmesi bekleniyor.
(Fanatik)
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

2 dia 2 muerto

Haberi bende okudum .
Bana göre alenen yalan .
Topuz oraya giderse bile zor oynar biraz .

Delirdik

Başbakan sen önce üLkeni düşün sonra fenerinin çıkarını düşün..

bu haber doğruysa varya vay türk futboLunun haLine
adam attığım imza beni bağLamaz demiş ya :) nasıL bağLamıyor acaba
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

Non Mollare Mai

edit

ugur24

bende doğru olduğuna kesinlikle inanmıyorum..eğer doğruysa kayserispor yönetimi bir an önce kovsun topuz'u.. :)

Anarchy*

coLorbLind !

'Fener'i istiyorum. Carlos ve Alex'li kadro bana büyük heyecan veriyor.
demiş
baya tuhaf algıladım bi anda
:koptum

[KralKartal]

niye isimize gelmiyen seylere balon diyoruz..
??

mdc

Carlos,kezman,Appiah,Alex

Bu adamlarla oynamayı kim istemezki ?
Bir şey yazınca sonra editleniyor yazdığımız ;D
İhsan abi anladın sen onu
Bak işte şu anda bu ortamda o var ;D
HAYATTA BEŞİKTAŞ

[KralKartal]

anladim anladim...

bende futbolcu ve genc olsam, bende kezman appiah carlos alex
ve hatta adriano veya ronaldo ile oynamak isterim(gelirlerse)

Besiktasta onceden SERGEN vardi, herkes sergen ile oynamak istiyordu...

Dem@

'Üç büyükler'den teklif aldığını doğrulayan Mehmet Topuz, "Teklifler Kayserispor ve benim için gurur verici. Ancak, tek hedefim Kayserispor ve (A) Milli Takım'da başarılı olmak" dedi.

"Kayserispor'a atığım imza formalite. Ben Fenerbahçe'de oynamak istiyorum" açıklamasının kendisine ait olmadığını vurgulayan milli futbolcu, "Ben Kayseri'deyim tatile gitmedim. Gökhan'la takım arkadaşım Ali Turan Bodrum'da tatil yaptı. Onu bile yanlış yazdılar" dedi.   

Kendisiyle ilgili haberi internet sitelerinde görünce şok olduğunu söyleyen Mehmet Topuz, "Bunların hiçbirini ben söylemedim. Zaten kimse de beni arayıp bunu sormadı. Beni tüm takımlar isteyebilir. Bu hem benim, hem de Kayserispor için gurur verici bir durum. Ama, benim yapmadığım açıklamaları görünce üzülüyorum" diye konuştu.

Kayserispor'la 31 Mayıs 2008'e kadar olan sözleşmesini kendi isteğiyle 31 Mayıs 2009'a kadar uzattığını söyleyen Mehmet Topuz, "Geride kalan sezona çok iyi başlamamıza karşın sonunu getiremedik. UEFA hedefini gerçekleştiremediğimiz için üzüldük. Yeni sezonda çok daha başarılı olup çıtayı yükselterek UEFA'ya direk katılmak istiyoruz. Benim kişisel hedefim ise Kayseirspor'daki başarımı Milli Takım'da da sürekli hale getirmek. Milli Takım'ın değişmez futbolcusu olmak istiyorum. Bunun dışında yazılanlara kulaklarımı tıkadım. 2 yıl daha Kayserispor'dayım. Kim ne yazarsa yazsın, lig başladığında sarı kırmızılı formayla sahada olacağım. Daha önce de defalarca transferimi yaptılar. Bir gün Fenerbahçe'ye, bir gün Galatasaray'a bir gün Beşiktaş'a transfer ettiler. Ama ben bu söylentilerden etkilenmeden sahada var gücümle mücadele etmeye çalışıyorum. Profesyonel futbolcuyum. Beni istemeleri tabiki gurur veriyor. Ama Kayserispor'un da büyük takım olduğuna inanıyorum. Başkanım Recep Mamur'u babam gibi görüyorum. Kayserispor benim yuvam" diye konuştu.

kaynak:haberler.com

Non Mollare Mai

Şimdi oynamak istemesi ayrı bir şey. Ama Kayserisporla sözleşmesini uzattıktan sonra birde çıkıp televizyonda Kayseri'den ayrılmak istemiyorum dedikden sonra '' kayserispor yönetimiyle yaptığı sözleşmeyi feshetmek istediğini belirtip, "Basın önünde 2011 yılına kadar uzattığım kontrat göstermelikti. Hiçbir bağlayıcılığı bulunmuyor '' böyle bir şey diyebilirmi. O an Kayseri'nin kovması gerekli Topuz'u. Benim mantığım almıyor böyle Aptal futbolcu olmaz heralde..
Fanatiğin komik haberlerinden biri.
edit

cassa23

bunlar yalanı bile atamıyor5lar yav

keskinli

her sey yalan olmus türkiyede
ne firildak basinimiz var,yaziklar olsun
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

Kaynak Fanatik..Geçiniz efendim geçiniz..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net