Ana Menü

Aslan da bir Dünya yıldızını kaptı: Lincoln

Başlatan eRe, Haziran 13, 2007, 20:53:44

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

Feldkamp'ın sarı kırmızılı yöneticilere verdiği transfer listesinde Almanya 2.ligi'nin güçlü ekiplerinden Kaiserslautern'in genç savunma oyuncusu İsmail Bouzid olduğu ve bu transfer için yoğun çalışmanın sürdüğü öğrenilirken, Galatasaray'ın Lincoln ısrarı da sürüyor...

Lincoln'den vazgeçmeyen Başkan Canaydın'ın bu oyuncu ile temasları sıcak tuttuğu ve Kulübü Schalke'yi bonservis bedeli konusunda ikna etmeye çalıştığı öğrenildi. %70 yol katettiklerini dile getiren Canaydın "Lincoln'de problem yok. Kulübü ile ise bonservis bedeli konusunda anlaşmaya çalışıyoruz" dedi.

İsmail Bouzid yolda!..

Feldkamp, Cezayir asıllı Fransız vatandaşı olan İsmail Bouzid'in mutlaka alınmasını isterken, Bouzid'in bonservis ücretinin  de beklenenden çok ucuz olduğu ve 600 bin Euro'ya bu transferin gerçekleşeceği ileri sürüldü. İsmail Bouzid'in savunmanın sağında ve ortasında oynayabildiği belirtilirken, genç oyuncunun Müslüman olması nedeniyle de Galatasaray'a gelmek için istekli olduğu açıklandı.

Kaynak : DHA
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ugur24

lincoln şampiyonlar ligi'ni bırakıpta galatasaray'a gelmez..boşuna hayal kurmasınlar.. ;) bouzid kim tanıyomusunuz ?

carsi52

Uğur abi çok doğru söLemiş adam şampiyonlar ligini bırakıp gsye mi gelecek?
Bölünür senin için uykular!

carlito1903

valla inşallah gelmez gelirse gs çok büyük iş yapmış olur...

eRe

Ya hanı bu adamların parası yoktu adamlar da transferlere basladı
www.erdemeksi.com

!_black_eagle_!

Fenerbahçe Roberto Carlos'u aldı, Cim Bom bir başka Sambacı'yı renklerine kattı. Schalke 04'te forma giyen Brezilyalı yıldız, artık Aslan oldu.
14.06.2007

Canaydın müjdeyi vermişti!
Uzun süren sessizliğe İsveç Milli Takımı Kaptanı Tobias Linderoth'u alarak son veren Galatasaray Yönetimi, Fenerbahçe'nin Roberto Carlos transferine aynı kalitede bir Dünya yıldızıyla karşılık verdi. FANATİK'e, "Taraftarlarımız merak etmesin, onlara hafta sonuna kadar bir sürprizimiz daha olacak" diyen Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, ikinci bombayı dün Lincoln'ü transfer ederek patlattı. Schalke'de hocası Mirko Slomka ile sorun yaşadığı bilinen Brezilyalı, daha önce yaptığı açıklamada Cim Bom'dan müthiş bir teklif aldığını ifade etmişti...

Gökdeniz Karadeniz bombası
Alman ekibi Schalke ile de her konuda anlaşan Galatasaray'ın, Lincoln'ü İstanbul'a getirerek sözleşme imzalayacağı belirtildi. Diğer yandan Sarı-Kırmızılı yönetim, yurt içinden de çok önemli bir yıldıza kancayı taktı: Gökdeniz Karadeniz... Trabzonspor'da huzursuz olduğu dedikoduları ayyuka çıkan milli oyuncuya Fenerbahçe de talip olmuştu. Karadeniz ekibiyle 2009'a kadar sözleşmesi olan Gökdeniz'e İngiltere Premier Ligi'nden de çok sayıda teklif geldiği kaydedildi.

Lincoln kimdir?

Adı: Cassio de Souza Soares
Lakabı: Lincoln
Pozisyon: Orta saha
Ülkesi: Brezilya
Boy: 1.77
Kilo: 71
Takımı: Schalke 04

Kariyeri
Schalke 04: 83 maçta 20 gol
Kaiserslautern: 53 maçta 12 gol
Atletico Mineiro: 50 maçta 4 gol

http://fanatik.ekolay.net/fanatik/yeni/Galatasaray/HaberDetay.aspx?hId=441617

|| 14 Şubat Hayal Ürünüdür...Tek Gerçek BEŞİKTAŞ Tribünüdür ||

2 dia 2 muerto

Artık hiçbirşeye inanmak istemiyorum .
Özellikle bu habere hiç inanmıyorum cunku paradan soz edilmiyor bile :D

Timurlenk

bu adamı nasıl alırlar ya kesin yalandır.hamit gibi formasını getirmelerini bekliyorum ben.

alper_1903

Alıntı yapılan: Bobbo13 - Haziran 14, 2007, 14:40:55
bu adamı nasıl alırlar ya kesin yalandır.hamit gibi formasını getirmelerini bekliyorum ben.

lincoln hayatta gelmez galatasaraya hem adamlarda para yok hemde UEFA da oyniyacaklar

iyi fikir burak Formasi gelir arkasinda söyle en babasindan bi 10 üstünde Lincoln
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

NoPasaran

Alırlarsa iyi iş yaparlar..

Ama ondan asla bir hagi yada alex kad gol beklemesinler
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

gs bu yoksullukta bu kadar ıyı ısler yapıyor ya sasırtıcı gereklı yerlere ıyı adamlar alıyorlar
www.erdemeksi.com

Timurlenk

şimdide seneye gelecek diyorlar ;D ;D ;D

sadece gülüyorum siz isterseniz bana sipariş verin ben orjinal formasını getirtirim ;D ;D

Non Mollare Mai

Galatasaray uzun zamandır uğraştığı transferde mutlu sona ulaştı. Schalke'nin müthiş Sambacısı Lincoln dün akşam saatlerinde resmen Aslan oldu.

Pazartesi İstanbul'da

Galatasaray'da Lincoln sevinci... Haftalardır Schalke'nin ünlü yıldızını transfer etmek için uğraşan Sarı-Kırmızılı ekip, dün akşam saatlerinde Almanya'nın Duisburg kentindeki Hotel Land Houshilser'de yapılan toplantıda Schalke'yi ikna etmeyi başardı. Daha önce Brezilyalı yıldızla transferi için her konuda anlaşıp, el sıkışan yönetim Alman ekibiyle de bonservis bedeli olarak 4 milyon Euro'ya anlaştı. Transferi Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin sonlandırırken, ünlü yıldızın pazartesi günü Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.

CD hazırlanıyor

Sarı-Kırmızılı taraftarların uzun zamandır beklediği müjdeli haberin İstanbul'a ulaşması en çok başkan Özhan Canaydın'ı sevindirdi. Lincoln'ün alacağı para açıklanmazken, yıldız futbolcunun ticari olarak da Galatasaray'a fayda sağlaması için çalışmalara başlandı. Lincoln'ün forma satışlarında patlama yapmasını bekleyen Galatasaray Yönetimi'nin, ayrıca Schalke-Fenerbahçe karşılaşmasında Breziyalı yıldızın Sarı-Lacivertli futbolculara attığı çalımları ve yaptığı hareketleri içeren bir CD'yi de mağazalarında satışa sunmaya hazırlandığı öğrenildi.

Lincoln kimdir?

Adı: Cassio de Souza Soares
Lakabı: Lincoln
Pozisyon: Orta saha
Ülkesi: Brezilya
Boy: 1.77
Kilo: 71
Takımı: Schalke 04

Kariyeri:
Schalke 04: 83 maçta 20 gol
Kaiserslatern: 53 maçta 12 gol
edit

2 dia 2 muerto

Helal olsun gayseye eğer bu haber doğruysa . Biz bunlarla dalga geçiyorduk ama kendimize bakmayı unutmuşuz bu haberi gorunce yapacagım ilk iş kalkıp aynaya bakmak olacaktır .

ugur24

ben halen daha ihtimal vermiyorum bu adamı alacaklarına.. :) galatasaray dört milyon euro verip transfer yapamaz..