Ana Menü

Beşiktaş-Tottenham (BJK TV)

Başlatan mdc, Aralık 03, 2006, 01:52:55

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mdc

maçtan sonra BJK TV 'nin hazırladığı Spiker sesi olmadan sadece tezahüratların olduğu bir video
Bence indirin Kolay gelsin.

http://www.kralcarsimedia.com/carsi.htm

En altta
HAYATTA BEŞİKTAŞ

noumAyberk

Çok saol duru ne zamandır bunu arıyorum seninde aradıını biliodum bulacağnıda biliodum tekrar çok teşekkürler 250 msjı geçince ilk işim sana rep atmak

ÇaRşI_BaTuHaN

duru abi bende bu dosya hata veriyor media player de açmaya çalıştım hata verdi nedenini nedir acaba?
Şampiyonluk Hasretiyle Cok Cıle Cektık Geceleri Uyumadan Sabahlar Ettik Ucurumlara Dusmeden Tut Elimizi Sampiyon Ol BeşiktAŞKım Mesut Et Bizi

Zonur

bas_kan

www.basriogretmen.tr.gg
(Murgullu Kartallar)

mdc

Alıntı yapılan: ÇaRşI_BaTuHaN - Aralık 03, 2006, 10:12:09
duru abi bende bu dosya hata veriyor media player de açmaya çalıştım hata verdi nedenini nedir acaba?

.avi türünde olduğu için media player açmaz.
başka bir codec sürücüsü olan program denersen sorun olmaz
HAYATTA BEŞİKTAŞ

ÇaRşI_BaTuHaN

Şampiyonluk Hasretiyle Cok Cıle Cektık Geceleri Uyumadan Sabahlar Ettik Ucurumlara Dusmeden Tut Elimizi Sampiyon Ol BeşiktAŞKım Mesut Et Bizi

ÇaRşI_BaTuHaN

duru abi kusura bakma çok soru soruyorum ama sen hangi programı oneririsin acaba ?

mdc

HAYATTA BEŞİKTAŞ

BerkAy1903

hıı bende var o program bendede açmıodu onu yükledim açıo böyle şeyleri
19o3

speedy eagle

saol duru kardes yaa ben de cok uzun zamandır bu vıdeo yu arıyodum elıne saglık
Aşıgınım yanında olamasamdaaa....

salvador

www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...

ÇaRşI_BaTuHaN

eyvallah duru abi çok işime yaradı

Brestgerfich

abi ben bun u arıodum genelde akşakm 21:45 de gösteriolar die o saatte kanalı açıodum :d rapid linki,ni de alabilir miyiz lütfen???
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

Brestgerfich

duru lütfen kardeşim,Rapid linkini ayarlar mısın?
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?