Ana Menü

Youla balonlar arasında

Başlatan eRe, Haziran 08, 2007, 14:08:28

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

Beşiktaş'ta başarılı olamayan ve istenmeyen adam ilan edilip Nice'e transfer olan Souleymane Youla, bir Fransız internet sitesi tarafından, "Fransız futbolunda sezonun en balon 10 transferi" arasına girmeyi başardı. Bir türlü istenen performansı sergileyemeyen Gineli oyuncunun takımından gönderilmesi gündemde.

Kaynak : Fanatik
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

[KralKartal]

Youla degisik bi adam, ne zaman ne yapacagi belirsiz...

Anlayamadim gitti..kendini GELISTIREMEDI hatta gittikce geriledi bile..

bencede BALON, ama biz kurtulduk ya:D
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carsi52

Biz bunu almakla çok kötü ettik zaten allahdan kurtulduk şimdi NİCe klübü kurtulmaya baksın bence ;D
Bölünür senin için uykular!

ugur24

önümüzdeki sene gençlerbirliği'ne tekrar döner..hatta ersun yanal geldiği için bu sene bile dönebilir.. ;)

Anarchy*

ya bu adamdan bı halt olmaz g.bırlıgınde bunun uzerıne top oynadıkları ıcın bsarılı oldu bırz bız kaptık hemen tabı buyuk takımın formasını tasıyamadı gerı genclere doner :D

@LAYINA GİDER

adam mets gibibi efsane klubü küme düşürdü daha ne yapsın

Timurlenk

lille de oynamıyormuydu bu adam.gineye geri dönsün :)

Doktor

Evet metzde iyi oynadı sonra lile kazıkladılardı en son sallama haber bukadarda olmaz yahu :sigara

Brestgerfich

ne büyük umutlarım vardı o adam hakkında ama boş çıktı.. deli ediyodu benı ya
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

mdc

Galatasaraya karşı oynadığımız bir maçta bom boş kaleye kafa topunu dışarı atmıştı
Hiç unutmam ;D
HAYATTA BEŞİKTAŞ

ugur24

Alıntı yapılan: mdc - Haziran 10, 2007, 17:07:13
Galatasaraya karşı oynadığımız bir maçta bom boş kaleye kafa topunu dışarı atmıştı
Hiç unutmam ;D

bende hiç unutmuyorum..uzatma dakikalarıydı ve veysel inanılmaz bir orta yapmıştı..o takozda dışarı vurmuştu.. ;D

Anarchy*

Alıntı yapılan: ugur24 - Haziran 10, 2007, 17:27:17
Hiç unutmam ;D

bende hiç unutmuyorum..uzatma dakikalarıydı ve veysel inanılmaz bir orta yapmıştı..o takozda dışarı vurmuştu.. ;D

cok normal ben bu adam geldıgınde de sevmıyodum bunu hala da sevmıyorum :D

Doktor

Alıntı yapılan: ugur24 - Haziran 10, 2007, 17:27:17
Hiç unutmam ;D

Ama adamın kafası tam duz degildiki normaldir..

eRe

bende kosusuna hayrandım ya sankı sarhos gıbı kosuyordu zaten bı macta kımse ne yapmak ıstedıgını anlayamadı 3 gol attı :D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi