Ana Menü

Buffon, Juventus'da kaldı

Başlatan carlito1903, Haziran 08, 2007, 11:38:34

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Bir yıl aradan sonra İtalya Ligi Serie A'ya tekrar dönen Juventus, kaleci Gianluigi Buffon'la olan sözleşmesini 2012'ye kadar uzattı.

İtalya basınında takımdan ayrılacağı yolunda haberler çıkan milli kaleci, siyah-beyazlı kulüple yaptığı görüşmeler sonrası kendisini 5 yıl daha Juventuslu yapan sözleşmeye imza attı.

Geçtiğimiz yıl ortaya çıkan şike skandalı nedeniyle ikinci lige düşürülen Juventus formasıyla 37 maçta forma giyen ve yeniden Serie A'ya dönen 29 yaşındaki kaleci, Juventus'a 2001 yılında Parma'dan gelmişti.

Sözleşme yenilemesiyle ilgili olarak, "Benim için çok önemli bir gün" yorumunu yapan Buffon, "Kariyerim için önemli bir karar daha aldım. Bu kulüp ve taraftarla olan ilişkim, seçimimdeki en büyük etken oldu" dedi.

Juventus formasıyla birçok başarıya daha imza atmak istediğini söyleyen deneyimli file bekçisi, 75 kez giydiği İtalya Milli Takımı ile de 2006 Dünya Kupası'nı kazanmıştı.

ugur24

takımı ikinci ligdeyken bile başka takıma transfer olmadığı için helal olsun..demekki juventus'ta bırakacak futbolu..

carsi52

Bencede 2.ligde bile bırakmadığına göre takımını juventusda bırakacak futbolu herhalde.
Bölünür senin için uykular!

2 dia 2 muerto

Buffon benim en çok beğendiğim oyunculardandır . Takımını 2. ligde dahi bırakmayan gerçek bir profesyoneldir . Zaten takımdan ayrılmama sebebini ' Bütün şampiyonluklardan tattım son olarak dünya kupasını da yaşadım şimdi 2. ligde kupa kaldırmak istiyorum ' dedi . :D

Anarchy*

vallahı helal olsun karıyerının zırvesındeyken bırakmadı juve'yı tekrar lıge cıktılar ve hala orda buffon galıba futbolu burda bırakcak..

carlito1903

tartışmasız dünyanın en ii kalecisi

IL Capitano

kalbinin sesini dinlemek buna denir heralde
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

MeLo

Herşeyi ile mükemmel bir kaleci.
Takımının her zaman arkasında,helal olsun.
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

Timurlenk

buffon juventus'un sembol isimlerinden birisi oldu.futbol yaşantısını juvede sürdürür heralde.