Ana Menü

Juve'nin başına Ranıerı getirildi

Başlatan CHEm !, Haziran 05, 2007, 11:56:29

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus'ta, teknik direktörlüğe Claudio Ranieri'nin getirildiği belirtildi. Serie A'dan düşme tehlikesi yaşayan Parma'da, takımın ligde kalmasını garantileyen Ranieri, geçen hafta perşembe günü Parma ile yollarını ayırdığını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından, Manchester City ile anlaşacağı yönünde haberler çıkan Ranieri'nin, geçen hafta görevinden ayrılan Didier Deschamps'in yerine Juventus teknik direktörlüğüne getirildiği kaydedildi.

AA
Allah kitap Beşiktaş

Brestgerfich

adını duymamıştım bu adamın. Juventus'u ansıl bu adama emanet ediyolar ki ? adam başında olduğu takımı düşürüyomuşmuuş :)
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

ugur24

chelsea ve valencia'yı çalıştırdığı dönemlerde hiçbir başarısı olmadı..bence juventus'u çalıştıracak kapasitede değil..

carlito1903

koskoca juventusun başına getire getire bu adamımı getirdiler???bence çok yanlış bi tercih

mdc

Bu adamı mı :S

Ne dediğiniizn farkındamısınız arkadaşlar ?
Dünyadaki sayılı teknik adamlardan birisi (bana göre)
İy bir tercih
HAYATTA BEŞİKTAŞ

Anarchy*

ılk defa ısmını duyuyorum juve gıbı bı kulup bu adama emanet edılır mı onu da bılmıyorum

ist.hatirasi/3-4

Ranieri uınutulur mu ;D SERGEN STAMFORD BRİDGE DE SOV YAPARKEN O GALLASI SAKAT SAKAT OYNATMYA CALISIYORDU ;D;D;D;D;D;D;D;D;D

bişeyden anlamaz bence
YÖNETİM İSTİFA !!!