Ana Menü

Gökhan: Bırakın GS'ye gideyim

Başlatan CHEm !, Haziran 05, 2007, 11:54:42

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

Bırakın G.Saray'a gideyim'
G.Saray'ın her konuda anlaşma sağladığı yıldız oyuncu Gökhan Ünal, yönetiminden transferi için izin istedi

Transferin gözde ismi Gökhan Ünal, G.Saray'a gitmek istiyor. Mehmet Topuz ile birlikte F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş'ın en çok istediği isim olan Gökhan, Kayserispor yönetiminden transferi için izin istedi. Kayserispor yönetiminin ısrarla takımda tutmak istediği ve 5 milyon Euro'luk bonservisi bulunan yıldız futbolcunun bir süre önce yöneticilerle konuşarak "Çok ciddi transfer teklifleri aldım. Ben G.Saray'a gitmek istiyorum. Transferim için anlayış bekliyorum" dediği öğrenildi.

ÖMER AYSAN YAKIN
Ancak sözleşmesi süren yıldız futbolcuyu bırakmak istemeyen Kayserispor yönetimi bu konuda net bir yanıt vermedi. Gökhan'la her konuda anlaşan ve yıllık 1.2 milyon Euro ücret verecek olan G.Saray yönetimi ise Kayserispor'dan olumlu haber bekliyor.

Bu arada Bursasporlu Ömer Aysan da yeşil-beyazlı yönetimle yaptığı görüşmelerin olumsuz geçtiğini belirtirken, 3 büyüklerden teklif aldığını söyleyip "Etik anlayışım gereği önce Bursaspor'la görüşüyorum. Ama anlaşma sağlamamız zor görünüyor. Şu anda transferimde en yakın kulüp G.Saray" dedi.

vatan
Allah kitap Beşiktaş

Brestgerfich

Bırakın gitsin o zaman adam ya... 2-3 sene anlaşma yapsın parasını alamayıp ayrılsın :)
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

Doktor

Rus rubin kazan takımı topuz ve unala 15 milyon euro onermiş yani 7 milyon euro ediyor bu parayı kim verecek kayseri daha ucuza verecek hali yokya

ugur24

doğru bir haber olduğunu sanmıyorum..şu şartlarda hiçbir oyuncu galatasaray'ı istemez..hele beşiktaş taliplisiyken..

keskinli

isteyen istedigi yere gider
haber dogruysa gökhan yanlis yapar
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

TurkishTank

GS'de hic bi yokki... hayatini mafeder..:P
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

carlito1903

hayatının hatasını yapar bence...en iyisi bize gelsin şu anda onun için en uygun takım biziz

carsi52

Bırakın nereye gitmek istiyosa gitsin.Eğer bu lafları doğruysa beşiktaş ile adı alınmasın bile.
Bölünür senin için uykular!

pAscAliAnUmut

Gökhan gitmek ister ama gs alamz adamlar da gökhanı alcak para ne gezerrr  zaten bu laflar doğruysa o adam BJK'nin yanından bile geçemez
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

cassa23

balon haber bence ama gökhan ünalı ben beşiktaşta görmek istemiyorum sadece topuz gelsin

Anarchy*

2 dia 2 muerto

Ben şahsım adına Vatan gazetesini takip etmiyorum . Fotosporla ve Onikinci Adamla yarış içindeler ...

ist.hatirasi/3-4

kolpa basın artık hiçbirseye inanmıyorum gazete bile okumak istemiyorum..
alayı kolpa
YÖNETİM İSTİFA !!!

alper_1903

bende inanmiyorum bu habere o besiktasa gelir eger takim degistirirse
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

Anarchy*

ya dogruysada kendısı bılır
kendısı kaybeder!