Ana Menü

Mayo reklamı kaza yaptırdı

Başlatan eRe, Haziran 02, 2007, 21:59:50

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

Çıplak reklamlar sürücülerin dikkatini dağıtabiliyor. Hollanda'da sürücü kabahati reklama yükledi.

İstanbul'da, belediye ile iç giyim firmaları arasındaki billboardlara mayo reklamı asılması konusundaki tartışmalar devam ederken, Hollanda'dan gelen bir haber dikkat çekti.

Sloggi marka mayoların reklamlarındaki güzel kızlara gözü takılan şoför, direksiyon hakimiyetini kaybedip, arabası ile takla attı. Sürücü, gelen polise, ''Kabahat bende değil, billboard'daki reklamda'' dedi.
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

2 dia 2 muerto

Yanılmıyorsam ülkemizde böyle fotografların reklam olarak kullanılmasına izin verilmiyor .

ugur24

adam sonuna kadar haklı bence..böyle bir düşünce türkiye'ye getirilirse ölüm oranı % 50 civarında artabilir.. ;D

Doktor

Allah Allah bakıyorlarda bunlar hiçmi bu kılıkta kadın gormemişler yahu pes ;D ;D ;D

carsi52

adamlar haklı valla özellikle türkiyede böle bişey olursa kaza oranları baya bi artar ;D
Bölünür senin için uykular!

2 dia 2 muerto

Alıntı yapılan: Palermo ! - Haziran 02, 2007, 22:01:40
Yanılmıyorsam ülkemizde böyle fotografların reklam olarak kullanılmasına izin verilmiyor .
Yasak bu tür reklamlar . Gazeteden okumustum ...

yuNuS1903

melankolizm

Alıntı yapılan: Palermo ! - Haziran 02, 2007, 22:16:38
Alıntı yapılan: Palermo ! - Haziran 02, 2007, 22:01:40
Yasak bu tür reklamlar . Gazeteden okumustum ...

ben gördüm . Yasak değil bildiğim kadarıyla . ayyıldız reklamı görmüştüm LEventte .

2 dia 2 muerto

Ben gazetede okudum, haberlerde dinledim . Bu tür reklamlar yasak hatta  yasak diye kaldırmışlardı reklamları .

Doktor

Daha tartısması olalı 1 hafta olmadı evet bazı yerlerde yasak

melankolizm

tartışma oldu evet ama Kadir Topbaş yasak olmadığını söyledi .