Ana Menü

Lincoln'e Schalke engeli!

Başlatan yuNuS1903, Haziran 02, 2007, 10:14:17

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yuNuS1903

Almanya Bundesliga ekiplerinden Schalke04'ün kulüp başkanı Gerhard Rehberg Fox Spor'a yaptığı açıklamada; Karl Heinz Feldkamp'ın kulüp menajeri Andreas Moller ile görüştügünü belirterek, ''Schalke04 önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek. Brezilya'lı Lincoln'e bu anlamda çok ihtiyacımız var, kulüp olarak Lincoln'ün yerini dolduramayacağımız için satmayı düşünmüyoruz. Lincoln çok değerli bir futbolcu 2008 yılına kadar Schalke ile mukavelesi var şuan için satmayı kesinlikle düşünmüyoruz. Türkiye'deki kulüpler Lincoln'ü almak isteyebilir ancak bütçeleri yetse bile oyuncumuz için isteyeceğimiz parayı vereceklerini sanmıyorum.''

Kaynak: Fox Spor

01.06.2007   

coLorbLind !

Alıntı yapılan: yuNuS-çArşı-uLan - Haziran 02, 2007, 10:14:17
Türkiye'deki kulüpler Lincoln'ü almak isteyebilir ancak bütçeleri yetse bile oyuncumuz için isteyeceğimiz parayı vereceklerini sanmıyorum.''

kapak sesi budur

Anarchy*

ugur24

o kadar abartmalarına gerek yok..lincoln iyi futbolcu olabilir ama bütçelerimizin yetmemesi konusunda sallamışlar..

Timurlenk

ist.hatirasi/3-4

alırlar alırlar dalga gecmeyelim;D hayller birgun gercek olur
YÖNETİM İSTİFA !!!

carlito1903

Schalke'de son 14 yıldır Kulüp Başkanlığı görevini yürüten Gerhard Rehberg, Galatasaray ve Fenerbahçeli taraftarların Lincoln transferi beklentisine son noktayı koydu
Hatırlanacağı gibi Schalke Kulübü Başkanı Rehberg, Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün de hazır bulunduğu bir yemekte Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'a bu transferde Galatasaray için kolaylık sağlayacaklarının sözünü verdi ve "Siz Lincoln ile anlaşın, Schalke Kulübü olarak biz size zorluk çıkarmayacağız" ifadesini kullanmıştı.

"LİNCOLN KALMAK İSTİYOR"

Ancak aradan geçen bir kaç gün içerisinde işler değişti ve Rehberg bu buluşmada neler yaşandığını ve ardından neler olduğunu şu sözlerle anlatıyor: "Biz o gün beraber olduğumuz zaman, aynı gün bizim menajerlerimiz Galatasaray ile Lincoln için resmi olarak görüştüler. Ama daha herhangi bir sonuç yok. Başkanla da bunu konuştuk. Ben Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımızdan ötürü Lincoln'nü serbest bırakmamızın mümkün olmayacağını kendisine ifade etmeye çalıştım. Sonra Lincoln ile görüşmemizde kulüpte kalacağını ve Schalke'den ayrılmak istemediğini söyledi"

Brestgerfich

gs hariç Türkiye'deki büyük takımların alabilecek maddi güçleri vardır abartmasınlar
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

Brestgerfich

gs hariç Türkiye'deki büyük takımların alabilecek maddi güçleri vardır abartmasınlar
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

Anarchy*

olabılır ya onlarda lafın gelısı demıslerdır belkı :D

alper_1903

lincoln gibi oyncu gelirmi galatasaraya lütfen yapma degerli basin ya

Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

CANER BALLI ÇARŞI İZMİR

Evet bencede ne işi var lincolnun gsde
KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKTUR BURASI KÜÇÜKPARK BURDAN ÇIKIŞ YOKTURR

cassa23

adam banko oynuyo parasını banko alıyo fakir gs de napsın yaww