Ana Menü

Bülent Korkmaz resmen Bursa'da

Başlatan yuNuS1903, Haziran 01, 2007, 19:34:57

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yuNuS1903

Bülent Korkmaz, bir yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllığına kendisini Bursaspor teknik direktörü yapan sözleşmeye imza attı. Bursa'nın başarıya susadığını anlatan Bülent Korkmaz, savaşan, mücadele eden, kentini ve kulübünü severek herşeyini feda eden futbolculardan kurulu bir takım oluşturacaklarını söyledi. Bursaspor Kulubü Başkanı Ali Karasu ise, taraftarın talebi doğrultusunda değişim yaparak Bülent Korkmaz ile anlaştıklarını ifade ederek, "Bülent Hocamız takımı en iyi yerlere götürecektir. Transfer konusunda hocamızın bütün taleplerini yerine getireceğiz" dedi.

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'ndeki törende imzayı atan Bülent Korkmaz, Bursa'da inanılmaz bir potansiyel ve güzel bir ambiyans olduğunu belirterek, "Bursa şehri futbolu çok seviyor. Başkanımızın dediği gibi bu potansiyeli burada gördükten sonra burayı tercih ettim. Burada; savaşan, mücadele eden, heyecan meydana getiren ve rakiplerin korkulu rüyası bir takım oluşturacağız. Öncelikle bu yönde çok iyi çalışmamız lazım. Bu isteği başkan ve yöneticilerde görüyorum. Medyasıyla, taraftarıyla, sivil toplum örgütleriyle başarıyı hep beraber yakalarız. Bu kulübün başarılı olacağına inanıyorum. İnşallah hep beraber istediğimiz yerlere, Bursa'nın istediği, özlediği yerlere ulaşırız. İnşallah sonu iyi biter. Kazandıkça hedef ortaya çıkacak. Savaşan mücadele eden bir takım oluşturacağız. Takımımız, kenti, kulübü ve işini seven, her şeyini feda eden futbolculardan kurulu olacak" diye konuştu.

Bursaspor Kulubü Başkanı Ali Karasu ise, Bülent Korkmaz'ın ahlaklı, kişilikli, hırslı ve sözünün eri birisi olduğunu kaydederek, "Taraftar değişiklik istiyordu. Bu anlamda bunu gerçekleştirdik. Kendisine 'hoşgeldin' diyorum. Bundan sonra ben inanıyorum ki Bülent hocamızla gidebildiğimiz en iyi yere kadar gideceğiz. Hedef koymuyoruz, düşünce tarzımız böyle. Transfer konusunda hocamızın taleplerini yerine getireceğiz. Bir yılı opsiyonlu 2 yıl anlaştık. Türk futboluna ve Bursaspor'a hayırlı olsun" şeklinde
konuştu.

Bülent Korkmaz'ın transferinde Tarık Gökçen ile önemli rol oynayan 2. Başkan Osman Çelik ise, Galatasaray ve Gençlerbirliği'nden talep olmasına rağmen Bülent Korkmaz'ın Bursa'yı tercih ettiğini vurgulayarak, "Bursa başarıya susamıştır. Bursaspor'u korumak için elimizden gelen hassasiyeti koruyoruz. Medyanın da, taraftarın da herkesin de bu düşüncede olması lazım. Bursaspor'u layık olduğu yere götüreceğiz" şeklinde konuştu.

Bülent Korkmaz'ın yardımcılıklarını Mehmet Kulaksız, Yusuf Altıntaş, Altay Dağdelen, Cengiz Demirel ve Taner Alpak'ın yapacağı öğrenildi.

Anarchy*

hayırlısı olsun gercı bursa'ya boyle bı adam yakısır mı o da mechul ama neyse

carlito1903

bülentten de bursadan da nefret ediyorum inşallah küme düşerler.....

melankolizm

futbolculuğu çok çirkefti , Erciyes'te düzelecekken hakkını kaybetti.

Futbolculuk Günlerine Dönebileceği Bir Takım Buldu. tebrik ederiz tam tencere-kapak misali olmuş.

ugur24

daha üç gün önce gençlerbirliği ile anlaşmamışmıydı bu adam ? inşallah başarısız olur ve bursaspor küme düşer..

asasmaz

futbolculuğunu hiç sevmezdim tam bir kasap inşallah küme düşer bursa

mertcan

inşallah bursayı küme düşürür !!!