Ana Menü

Tuncay Milana İmza Attı

Başlatan 2 dia 2 muerto, Mayıs 30, 2007, 23:38:05

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2 dia 2 muerto

Transferi yılan hikayesine dönen Tuncay Şanlı'nın Milan ile anlaştığı ileri sürüldü. İtalya Basını'nda yer alan haberlere göre Milan Tuncay ile sözleşme imzaladı.

Silvio Berlusconi'nin de medya grubunda bulunan gazetelerde çıkması iddiaları daha da kuvvetlendiriyor. İtalya basını öte yandan önümüzdeki günlerde bu transferin noktalacağını duyurdu

Haber, İtalya'da haftalık yayım yapan "CONTRO CAMPO"da yer aldı. Bu dergi, Milan'ın sahibi Berlusconi'nin sahip olduğu medya grubuna bağlı olması nedeniyle özellikle kırmızı siyahlı ekiple ilgili yayımlanan transfer haberlerinin doğruluğu konusunda seçici davranıyor. Bu da, dergide yer alan haberlerin doğruluğunu artıran bir etken.

YILLIK 2 MİLYON EURO

Dergide manşetten yer verilen haberde, artık Tuncay'ın sarı lacivertli kulüpten ayrıldığı ve Avrupa şampiyonu Milan ile imzayı attığı belirtiliyor. Sözleşmenin 4 yıllık olduğu bilgisinin de yer aldığı haberde, Tuncay'ın sezon başına alacağı ücretin de 2 milyon euro olduğu belirtiliyor. Vatan

keskinli

bakalim haber dogrumu cikacak
dogru cikarsa fener güc kaybeder
ama senelik 2 milyona gitmez tuncay,fener bu paranin daha fazlasini verebilir rahatlikla
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

2 dia 2 muerto

Bende onu dusundum abi ama Milan faktörü devreye girmiş olabilir .

ugur24

nereye giderse gitsin ama bir an evvel gitsin fenerbahçe'den..tuncay her takımda oynayabilecek bir oyuncu bence..

carlito1903

tuncay milanda rahatlıkla oynayabilir umarım gider fenerde güç kaybeder böylece..

2 dia 2 muerto

İtalya'da Milan başkanı Silvio Berlusco'nin sahibi olduğu haftalık yayım yapan 'Contro Campo'dergisi, Tuncay'ın son Şampiyonlar Ligi şampiyonu Milan'la 4 yıllık sözleşme imzaladığını, yıllık 2 milyon Euro karşılığında anlaştığını iddia etmesinin ardından Milan cephesinden bir yalanlama geldi.

İtalyan kulübünün genel menajeri ve sportif direktörü Ariedo Braida bu konuda net konuştu: "Tuncay'a resmi bir teklif götürmedik. Bu konuda herhangi bir girişimimiz yok." Tuncay'la ilgili son gelişmeler böyle. Yıldız futbolcunun transferinin, Milli Takım'ın Brezilya ile oynayacağı maçtan sonra kesinleşmesi bekleniyor.

Kaynak : Vatan

Adamlar iş olsun diye haber yapıp daha sonra yalanlıyorlar :D

Dem@

naparsın faruk boşuna demiyoruz kolpa basın yaptığınız haberlere bakın! tuncay kim milan kim?

mdc

Tuncay'ın oyun tekniği Milan 'a yakın.
Hızlı oyunu seviyorlar
Fakat tuncay gib ibir adam'ın Milan'a tutunması gerçekleşirmi bilmemekle birlikle sanmıyorum :)

Seni ne yapsın Milan be ;D
HAYATTA BEŞİKTAŞ

yuNuS1903

bence fenerı 100.yılında şampiyon oldu yönetım felan herşey dağılır baksana tunccay bıle gıttı umıt felan mlan bu adamı alması hata oldu bana göre

alper_1903

fener mutlaka güc kaybedecek ve tuncayin milanda yapabileceginide düsünüyorum
milan cok yasli bi takim orda inzaghinin yerine rahat oynar tuncay kakanin önünde türk futbolu icin müthis olur
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

Non Mollare Mai

edit

carsi52

Bölünür senin için uykular!

cassa23

bence hemen gitmeli avrupaya fenerde ezilmekten başka bişey yapmıyor

Anarchy*

ya bırakın gıtsın turk futbolu bı cırkeften kurtulur ;D