Ana Menü

travıan oyunu

Başlatan yuNuS1903, Mayıs 26, 2007, 21:30:03

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yuNuS1903

Gerçekten süper bi oyun.Online oynanıyo.Program fln yüklemenize gerk yok.Kendi köyünüzü kuruyosunuz.4 farklı kaynakvar.3 farklı ırk var.roma ,cermenler bide galyalılar.Eğer oynamak isterseniz
http://www.travian.com.tr/?uc=tr1_52433

Adriano

Ya görmüştüm geçende arkadaşım oynarken.. Beğenmedim ben.. Uğraşamam köyle kasabayla ;D ;D
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Simurg

çocuk oyununa benziyor barbie giydir barbienin çiftliği falan öle mi nasıl bişey

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

yuNuS1903

bende yenı ngördum managerzone gıbı bı oyun olduğnda  buraya açtım

Adriano

Ya Age Of Empires gibi ama daha basitinden.. Yok asker falan çıkartıyorsun sonra yandaki başka köylere falan saldırıyorsun öyle bişi..

Simurg

hmm online oyun valla ilk defa görüyorum ben alışmışım knight online falan böle sessiz sakin görünce şaşırdım k.bakma ;D
red alerd gibi bişi o zaman

BEŞİKTAŞK

yuNuS1903

ben uye olmadım isteyen olur dıye bıde onlıne ondan

Adriano

Sen KO mu oynuyosun Büşra??

Simurg

manyak derecede sarmıştım bi ara artık oynamıyorum ;D 55 lw yapmıştım

BEŞİKTAŞK

Adriano

55  :D
Ben 68 kasmıştım Olympia'da sonra verdim ark'a ;D
Neyse konudan sapmayalım :)

Simurg

böyle online oyunlar çok zararlı
ben rüyamda canavar kesiyodum böle takım kuruyodum uykularıma giriyodu okuldan gelirgelmez oturuodum çok bağımlılık yapıyo
bu aralar quake arena III oynuyorum.
herkesi uyarım valla yaz tatilinde sarın böyle oyunlara :)

BEŞİKTAŞK

yuNuS1903

benımde m ile başlayanm yer var orda 65 lwl var dandk yer daaha sonra permım çıktı oynamdaım

Adriano

Evet çok bağımlılık yapıyor.. Millet bunları ticaretini falanda yapıyor.. Bu online oyunlardan acaip fazla para kazananlar var..

Simurg

cafelerde öyle saat başı para alıyolar millettte bağımlılık olunca kolay kolay kalkmıyolar herkese kazanç var olan bize ve gözlerimize oluyo

BEŞİKTAŞK

AsA

YakLasik 4 aydir oynuyorum bu oyunu iyice sardi beni.. uzun vadeli vede strateji oyunu oyle vurdulu kirdili deil sIkIlan olabilir ama zamani olan proje islerini seven sansina vede kendine guvenen oynasin derim.. Sahsen 4. koyume baslamak uzereyim.. Cok eglenceli bi oyun tavsiye ederim..