Ana Menü

Güle Güle Erciyesspor & Antalyaspor

Başlatan die-4-u, Mayıs 26, 2007, 18:32:08

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

die-4-u

Bugünkü maçlardan sonra Sakaryaspor'dan sonra küme düşen 2 takım da belli..
Lig A'da başarılar..
Nefes kesen bi' sezon sonuydu

Adriano

Ligin güzel top oynayan 2 takımını kaybettik.. Yazık oldu..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Timurlenk

antalyaspor maçı 2-1'e getirdikten sonra 4 tane net gol kaçırdı kendi sonunu belirledi.
yenik duruma düştükten sonra yılmaz vural ve yedek klübesine yapılanlar çok çirkindi.
yeni stad yapacaklardı güme gitmez inşallah.

ugur24

antalya bu futboluyla nasıl küme düştü anlamıyorum..düşmesi gereken takımlar ankaragücü ve gaziantep'ti.. >:(

SATUKBLADE

kayserispor'un erciyesspor'u satışa getirmesi
erciyes'in ise hiç umut göstermemesi ligA vizesinin verilmesini sağladı

darısı KAYSERİ'nin başına!

pAscAliAnUmut

Ya Erciyess düşerdü ama Antalyaspor benim için büyük sürpriz oldu.Adamlar ligin en az gol yiyen 3. ya da 4. takımıydı.Lig A da başarılarr iki takımada
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

die-4-u

Uğur ve Volkan 2.Lig A'da oynayacak kalitede futbolcular değil..
Hatta önliberoları Suazo'yu da sayabilirim...Bence harekete geçilmeli özellikle 2 kanat oyuncusu için

eRe

bence dusmesı gereken rızeydı ancak nasıl ısse sakarya rıze elele oynayıp berabere bıttı mac.
bu arada antalyadan volkanı almalıyız artık
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

carlito1903

antalya düşmeyi haketmedi bence gerçekten yazık oldu

denizli başkanı yine son hafta öncesi oraya laf atıp buraya laf atıp takımını kümede tuttu 2 senedir son haftada kurtarıyolar nereye kadar böyle gider bilmiyorum umarım seneye düşerler!!

Pascal_NoUma13

antalyaspor a cok yazık oldu 2.yarının basına ıntertotoyu bıle zorlaması dunulurken kume dustu bence antayanın yerıne rıze dusmelıydı antalya oynadıgı oyunla lıge cok buyuk heyecan kattı rıze sıradan anadolu takımının altında bır perfornmans gosterdı ve lıgte kaldı, muhtemelen antalyasporun kadrosunun tamamına yakını dagılacaktır bızde burdan bu kac oyuncuyu ucuza kaparız...
Esrarla başladı gece Alkolikmi sandın sadece şu çiftliden iki duman çekince dünya oluruz bütün gece...

Non Mollare Mai

Erciyes belliydi aslında düşmesi geçmiş olsun diyelim.. Ama antalya için gerçekten çok üzüldüm.. Kesinlikle hak etmiyorlardı düşmeyi geçmiş olsun.. Antepin düşmesini isterdim..
edit

Timurlenk

fair play çağrısı yapan konyaspor başkanı görevini yerine getirdi.

Anarchy*

olmadı yaa bence rıze ve ankaragucu gıtmelıydı

ercıyes ve antalya spor iyi top oynayan takımlardı yakısmadı!

rommedahl

Kaç para aldınız diyerek hata yapmıştık Antalyaya bakın adamlar küme düştü Keşke Bursa Ankaragücü beraber düşseydi antepte gitsin

CHEm !

yazık oldu
rize ve bursa gitcekti ya

rize kaç senedir ucu ucuna kurtuluyo
nefret ediyorum onlardan
Allah kitap Beşiktaş