Ana Menü

Lincoln Galatasaray'da !

Başlatan Non Mollare Mai, Mayıs 24, 2007, 15:55:04

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Non Mollare Mai

Adnan Sezgin, Brezilyalı yıldıza imzayı da attırdı. Sporting Lizbon'dan Tello, Manchester City'den Trabelsi, Parma'dan Grella da sırada...

Schalke de 'okey' verdi

Fenerbahçe derbisinde çıkan olaylar nedeniyle zor günler geçiren Sarı-Kırmızılılar'a müjde... Uzun süredir yurt dışında transfer görüşmelerini yürüten Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ilk bombayı patlattı: Lincoln... Halil-Hamit Altıntop kardeşlerin forma giydiği Schalke 04 ile yol ayrımına gelen Brezilyalı süper starı ikna eden Sezgin, asıl adı Cassio de Souza Soares olan Sambacı'ya ön protokol de imzalattı. Alman Ligi'nde şampiyonluğu son anda Stuttgart'a kaptıran Schalke ile de anlaşan Sezgin'in, kısa süre içinde bu konudaki resmi açıklamayı yapacağı da vurgulandı.

Bonservisleri de yok...

Hagi'den sonra bir türlü doldurulamayan 10 numaralı formayı Lincoln'e teslim etmeyi planlayan Galatasaray Yönetimi, son anda bir sorun çıkması ihtimalini düşünerek Juninho ile temaslarını da kesmiyor. Bu arada Beşiktaş transfer komitesinin de izlediği Tello'yu da yakın takibe alan Cim Bom'un listesinde; Manchester City'den Hatem Trabelsi ile Parma'dan Vincenzo Grella da bulunuyor. Tunus Milli Takımı'nın kaptanı olan 1977 doğumlu Trabelsi (sağ bek) ile Avustralya Milli Takımı oyuncusu olan 1979 doğumlu Parma kaptanı Grella'nın (orta saha) bir de ortak özelliği var: Sezon sonu boşa çıkıyorlar.

Hakan&Volkan harekâtı

Avrupa'da büyük yıldızların peşinden koşan Sarı-Kırmızılılar, yurt içinde de boş durmuyor. Mondragon'un FC Köln ile anlaşması üzerine kaleci arayışlarına geçen Aslan'ın ilk hedefi, Ankaraspor'un genç file bekçisi Hakan Arıkan... Aykut ve Fevzi'nin yanına Hakan'ı da eklemek isteyen yönetimin, Başkent Kulübü ile temaslara başladığı öğrenildi. Galatasaray, geçtiğimiz ay içinde Fenerbahçe'nin anlaştığı ifade edilen Antalyasporlu Volkan Yaman'da da büyük yol kat etti. Güney ekibinin, son hafta maçlarının ardından masaya oturmayı kabul ettiği kaydedildi.

Lincoln kimdir?

Adı: Cassio de Souza Soares
Lakabı: Lincoln
Pozisyon: Orka saha
Ülkesi: Brezilya
Boy: 1.77
Kilo: 71
Takımı: Schalke 04

Kariyeri:
Schalke 04: 83 maçta 20 gol
Kaiserslautern: 53 maçta 12 gol
Atletico Mineiro: 50 maçta 4 gol

Kaynak: Fanatik
edit

carlito1903

kardeş kaynak nedir kesin mi acaba bunlar nerden bulmuş lincoln ü alacak parayı

Non Mollare Mai

Kaynağa bakmamıştım. Bakınca balon olabileceğini düşündüm. Ama artık gs taraftarının sabrı bitti. Yıldız oyuncu istiyorlar. Yönetim ne yapıp edip taraftarın gönlünü almaya çalışçak.. Olabilirde..
edit

eRe

bence balon :D
kı gs lıler hıc beklemesın bomba transfer ne gelmeyı dusunen kaldı nede para
para olarak hıc ıtıbarı kalmayan bı klup bence songtur tomastır ılıctır ellerınde tutsunlar basarıdır
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

unicorn

Adnan Polat 1 ay önce "yeni sezon için flaş bir transfer yapmayacağız" demişti
Bu da mı strateji
Ya da haber balon mu
Ayrıca strateji ise saçma bence
yeni sezon için Ronaldinho'yu alcam desen nolur ki :)
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

2 dia 2 muerto

Galatasaray transfer için uğraşacağına elindekileri tutmaya baksın !!!

mertcan

bende okudum haberi ama geleceğini sanmıyorum
fanatik te yazıyor olması bu inancımı daha çok kuvvetlendiriyor...

Adriano

Rodrigo Tello'yla bizim yöneticilerde anlaşmıştı öyle biliyordum ;D
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ugur24

lincoln türkiye standartlarının üstünde bir oyuncu..yalnız kaynağın fanatik olması haberin yalan olduğunu gösteriyo..

NoPasaran

Çok çok abartı bir oyuncu değil

ama kaliteli topçu.

ya junşnho gelecek ya bu zaten :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

2 dia 2 muerto

Ben inanmıyorum !
Dediğim gibi galatasaray elindeki oyuncuları takımda tutsun en büyük transfer budur onlar için !

Doktor

Bencede cok buyuk bir futbolcu degil zaten cok iyi olsa schalke neden bıraksın

cassa23

lincoln hayatta gelmez geseye adım gibi eminim

keskinli

schalkenin menejeri yalanladi haberi ama menejerlerede fazla güvenmemek gerekir
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin