Ana Menü

Detroit Pistons - Cleveland Cavaliers

Başlatan akbaba71, Mayıs 19, 2007, 12:12:09

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

die-4-u

Cumartesi'yi Pazar'a bağlayan gece---Cleveland Cavaliers - Detroit Pistons 03.30 NTV...

Timurlenk

bilgin için teşekkürler izlenmesi gereken bir maç ;)

2 dia 2 muerto

LeBron kazandırıyor
NBA'de Doğu Konferansı Final Serisi'nde deplasmanda Detroit Pistons'a konuk olan Cleveland Cavaliers LeBron James'in 48 sayı ile oynadığı karşılaşmadan 109-107 galip ayrılarak seride 3-2 öne geçti.

Normal süresi 91-91 biten karşılaşmada uzatmalara gidilirken, ilk uzatma 9-9 beraberlikle geride kaldı ve ikinci uzatmalara geçildi. İkinci uzatmada rakibini 7 sayıda tutup 9 sayı atan Cleveland, karşılaşmadan galibiyetle ayrılırken, LebRon James, 48 sayı ile maçın en skorer ismiydi.

Pistons'ta ise Richard Hamilton 26 sayı, 5 asist ve 2 ribaundla mücadeleyi tamamladı.

Cleveland'te Ilgauskas LeBron'ı 16 sayı ile takip ederken, diğer oyunculardan Daniel Gibson, 11, Larry Hughes, 9, Drew Gooden ise 7 sayı kaydetti.

Cleveland, LeBron'ın iyi oynadığı karşılaşmaların tamamına yakınını kazanırken, Pistons'ta sayılar farklı oyunculardan geldi. Chauncey Billups, 21, Chris Webber, 20 ve Rasheed Wallace,17 sayı ile son dakikaya kadar ekip olarak, mücadele ederken, Pistons'a galibiyeti getirmeye çalıştılar.

Cumartesi günü seride 6. karşılaşma Cleveland'ta yapılacak. İlk 2 maçta Detroit'te oynanmış ve Cavaliers seride 2-0 geriye düşmüştü. Saha avantajını çok iyi kullanan Cleveland, 2-0'den seriyi 2-2'ye getirirken, cumartesi günü bunu devam ettirip ettiremeyeceğini hep beraber göreceğiz

Alıntıdır ...

Ben demiştim Lebron 20 sayının uzerıne cıktımı anlayın ki macı cavaliers kazanıcak diye .

Timurlenk

LeBron çok kritik dakikalarda önemli işler yapmış.
dediğim gibi cleveland bu turu geçecek.

2 dia 2 muerto

Herşey bitmiş değil !
Detroit tecrübesiyle maçı çevirebilir .

Anarchy*

akbaba71

le bron iyi oynarsa cleveland detroit i eler cunku detroit savunması le bron u durduramıyor son dakikada 2 tane smaç vurdu le bron
ama takım arkadaşlarının da yardım etmesi lzm son 30 sayının 29 unu le bron atmış
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Doktor

Yahu bunlar nasıl oluyor anlamadım bukadar sayı nasıl atılır tek bir kişi olarak bunlar uzaydanmı gelmiş yoksa bunlar bir planlı senaryolu bişeylermi anlamadım gitti valla hiç avrupada 20 30 sayı ortalama yapan yok hele hele 50 60 80 sayı atanda yok çözemedim işi ben

Anarchy*

ya adamlar takır takır oynuo suan hagi avrupa takımıyla kıyaslayabilirsin ki bi nba takımını adamların bi oyuncusu bizim butun takımın fiyatı ;D

die-4-u

Alıntı yapılan: die-4-u - Mayıs 31, 2007, 20:38:25
Cumartesi'yi Pazar'a bağlayan gece---Cleveland Cavaliers - Detroit Pistons 03.30 NTV...
İlgilenenlere Hatırlatma...

Anarchy*

saol enver abi uyuyakalmazsak insallah seyretcez

die-4-u

Bu gece tarihi maçlardan biri oynanacak NBA'de...2 sezon önce 4 All-Star'ı vardı Pistons'un..Hepsi birer yıldız onlara Webber de katıldı...
Bu Yıldızlara LeBron dur diyebilir....Bol Bol Kahve stoğu yap bence :)

2 dia 2 muerto

Bu maç kaçmaz ...
Detroit alıcak gibi geliyor ama dediğim gibi Lebronu durdurmaları lazım .

Anarchy*

yapcam insallah forzA  kahve! insallah lebron gununde olurda gozumuzun pasını siler bu aksam uyumak haram! :D
gerçi ben detroit pistons'u destekliom ama lebronu seyretmek harika bisey..

2 dia 2 muerto

Enver Abi iyi hatırlattın ya gidip stok yapıyım :D:D