Ana Menü

Tugay'a yakışan veda

Başlatan CHEm !, Mayıs 11, 2007, 17:16:52

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

Milli Takıma uzun yıllar başarıyla hizmet veren Tugay Kerimoğlu, Almanya'nın Dortmund kentinde 5 Haziran 2007 tarihinde oynanacak Türkiye-Brezilya maçında son kez Ay-yıldızlı formayı giyecek.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in önerisi ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un onayıyla bu karşılaşma, sahaya kaptan olarak çıkacak Tugay Kerimoğlu'nun Milli Takım'daki jübilesi özelliğini de taşıyacak.

Tugay Kerimoğlu ile bugün bir görüşme yapan ve öneriyi kendisine ileten Milli Takımlar Teknik Direktörü Terim "Tugay saha içi performansının yanı sıra örnek profesyonelliği ve halen Premier Lig'de devam eden kariyeriyle Türk futbol tarihinin önde gelen değerlerinden birisi. Ben öneriyi yaptım, kendisi bundan büyük bir mutluluk duyacağını söyledi, başkanımız bu düşüncemizin son derece uygun olduğunu belirtti ve böyle bir karara vardık" dedi.

Allah kitap Beşiktaş

ugur24

tugay gibi oyuncular çok zor geliyo..türkiye-brezilya gibi bir maçta jübilesinin yapılması ona ayrı bir gurur verecek..

unicorn

Hizmetlerin için teşekkürler kaptan!
Futbolculuğu kadar efendiliği ile de herkesin beğenisini kazanmayı başaran ender futbolculardandı Tugay Kerimoğlu...
Ama bu kez bırakıyorum diyorsa bırakmalı. Fatih hoca da ısrar falan etmesin artık :)
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Timurlenk

gsden ender çıkan dürüst futbolculardan birisi.milli takıma yaptığı hizmetler tartışılmaz.

brezilya maçında oynamasıda ayrı bir gurur olacak onun için

eRe

buyuk oyuncu
tesekkurler bıze yasattıgın guzel duygular
bızı avrupada guzel tanıttıgın gururumuz oldugun ıcın
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Non Mollare Mai

Kendisine sevgim büyüktür. Gerçekten çok efendi ve tam anlamıyla bir sporcu. Yıllardır kalitesinden ödün vermedi.
Türkiye Milli Takımına hizmetleri tartışılmaz. Teşekkürler Kaptan. Yolun açık olsun..
edit

@LAYINA GİDER

carsi52

Yolu açık oLsun böle bir maçtada jübile yapacak oLması gurur verici onun için.
Bölünür senin için uykular!

keskinli

türkiyede oynadigi sürece efendiligini hic görmedim
ayni tugaydanmi bahsediyoruz?
dirsekleri cok meshurdu zamaninda
bi macta 2 trabzonluya,hemde suratlarina dirsek attigi günleri hatirliyorum
cirkef bi futbolcuydu,yurtdisina cikinca düzeldi biraz
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

mdc

8-0 lık maçın sonundaki eğlencesi gözümün önünden gitmiyor.
Hiç bir değeri yok benim için

Brazilya maçında, aynı amacı taşıyan diğer "eski nesil" oyuncuları da görmek isteriz
Zamanı geldi de geçiyor bile ...
HAYATTA BEŞİKTAŞ

Anarchy*

futbolunun yanı sıra cok efendi bi bi futbolcuydu.efendiliğine hastayım turk futboluna hizmetleri icin ne kadar tesekkur etsek azdır yoLun açık oLsun kaptan!

keskinli

eger tugay efendiyse,bülentte melekti
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Çarþý Ulan !

efendi bir futbolcuydu
avrupadada bizi iyi temsil etti diyebilirim
premier ligde oynamak kolay değil
güle güle

Brestgerfich

bi ara bırakmıştı zaten ama görkemli bi jübile olmamıştı bu daha iyi...

Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

TurkishTank

imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt