Ana Menü

5-2'nin rövanşında 4-0'la tur

Başlatan CHEm !, Mayıs 11, 2007, 11:44:38

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

Barça, Barça olalı böyle hezimet görmedi! İlk maçta deplasmanda 5-2 mağlup olan Getafe futbolun sahada oynandığını dünyaya gösterdi ve maçı 4-0 kazanarak finale adını yazdırdı

İspanya Kral Kupası Yarı finalinde kendi sahasında Barcelona'yı konuk eden Getafe, sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrılarak, Sevilla'nın rakibi oldu.

Getafe'ye 5-2'nin rövanşında güçlü rakibi karşısında hiç şans tanınmazken ev sahibi ekip sıra dışı bir yönteme başvurarak kaderlerini değiştirdi.
İlk maçta Barcelona'ya deplasmanda 5-2 mağlup olarak taraflı tarafsız herkes tarafından elendi diye bakılan Getafe futbolun sahada oynandığını dünyaya gösterdi.
Getafe 37'de Francisco Javier Casquero; 42'de Daniel Guiza; 70'de Angel Manuel Vivar Dorado ve hemen iki dakika ardından Guiza'nın 2. golüyle Barcelona'yı devirdi.
Getafeli oyuncular maç başlamadan önce kendilerine uğur getirsin diye sahanın çeşitli yerlerine sarımsak yerleştirdi. Maçın sonunda ev sahibi takımın sarımsak büyüsünün tuttuğu esprisi yapıldı

http://www.youtube.com/watch?v=pUNJPJYohsI
Allah kitap Beşiktaş

Çarþý Ulan !

Adriano

Helal olsun Getafe'ye.. 5-2 skorundan sonra maça Barça karşısında saldırmaları inanılmaz..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

eRe

vay be helal olsun
ınsallah kupayıda alırlar
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

mertcan

valla ben bekliyordum iddia da bile vermedim barcelona ya

helal olsun getafe ye ...

Non Mollare Mai

Barça eski havasını kaybetti. Helal olsun Getafeye. Zoru başarmışlar..
edit

ugur24

kaleci hariç tamamen as kadrosuyla oynadı barcelona..getafe inanılmazı başarmış..helal olsun valla adamlara.. :)

carsi52

Helal oLsun adamlara çok kötü koymuştur barçalı futbolculara ;D
Bölünür senin için uykular!

Timurlenk

gerçekten süper oynamışlar helal olsun

AsA

Kazanini kutLarim benim merak ettigim ordaki basinda hemen teknik direktor'un kafasini kesip yollayin diye yorumLar yaziyorLarmi turkiye'deki gibi yoksa daha sagduyuLu oLup sonuc olarak bi spor'dur kazanmakta var kaybetmekte diyerek mi yorum yaziyorLar..?

@LAYINA GİDER

helal olsun cem görüyon dimi iddaada kaç veriyodu getafeye

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

carlito1903

barcanın aklını basına getirmek için lazımdı böyle bişey zaten umarım akılları başlarına gelmiştir adam gibi oynarlar artık bu sezon çok havalanmışlardı

çarşı_57

öLüM-YaŞaM...hoLiganıM beN, duvaRa yAzı yazaN, anarşiNiN A'sıNı yapaN,

BeşiKTaŞ diE saĞa soLa saLdıraN ÇaRŞı AŞıĞıYıM uLaNN