Ana Menü

Liverpool'dan sezonun ilk bombası

Başlatan eRe, Mayıs 11, 2007, 11:15:20

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

Amerikalı iş adamları George Gillett ve Tom Hicks'in kulübün hisselerini satın almasıyla birlikte gelecek sezon için transfer borsasına darbe vurması beklenen Liverpool ilk sürprizini yaptı.

İngiliz ekibi Brezilya'nın Gremio kulübünün kaptanı, kesin anlaşmanın Liverpool ile sağlandığını açıkladı.

Copa Libertadores'in sonlanmasıyla birlikte 1987 doğumlu yetenekli orta saha oyuncusu Lucas'ı kadrosuna katıyor. Ada'ya altın değerinde bir Brezilyalı geliyor.

Scoutların gözdesi olan genç Brezilyalı için birçok kulüp Gremio'nun kapısını çalmıştı. Brezilya ekibinin Genel Sekreteri Alfredo Oliveira ise Radio Bandeirantes'a yaptığı açıklamada Lucas'a bir çok talip olduğunu söylerken, İngiltere'ye taşınacak olan Lucas ise önümüzdeki günlerde Ada'ya gelerek transferi konusunda bir iki pürüzü İngiliz ekibi ile çözecek. Brezilya Milli Takımı'nda da forma giyen Lucas için Liverpool'un ödeyeceği rakam ise 8 milyon pound, yani 16 milyon olarak ifade ediliyor.

Lucas geçtiğimiz yıl Brezilya Ligi, Campeonato Brasileiro 2006'da yılın en iyi futbolcusu ödülü almıştı. Futbolseverler içinse Lucas, bir futbol menajerlik oyunu olan Football Manager'den tanıdık geliyor. Lucas oyunda müthiş yetenekleriyle parlayan ve transfer borsasında paylaşılamayan bir isim...
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ugur24

bu oyuncunun ismini ilk defa duydum..liverpool'a her zaman ayrı bir sempatim vardır..inşallah başarılı olur çocuk.. :)

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

@LAYINA GİDER

mdc

Hisselerinin satılmalarına taraftarın çok büyük tepkisi olmuştu.
Gerrard bile buna tepki göstermedi
En çok o üzdü beni...

Brezilya'lıları İngilterede pek fazla başarılı olamadığını gördük.
Her yönden çok farklı bir lig,tutunacağını sanmıyorum.
Göreceğiz
HAYATTA BEŞİKTAŞ

Brestgerfich

Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

2 dia 2 muerto

Futbolla aramın iyi olmasına ragmen bu oyuncunun ismini ilk defa duydum.
Ayrıca her brezilyalı gibi bu adamında İngilterede futbol oynayamayacagını zannediyorum.

eRe

bende sadece fm den bılıyorum yoksa gercek hayatta basarılı oldugunu sanmıyorum
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

carlito1903

süper bi futbolcudur kesin liverpool araştırmadan almaz çünkü böyle genç bi futbolcuyu

Doktor

Liverpool mukemmel bir takım oyunu oynuyor cok saglam defans orta saha o yuzden seviyorum ama bana gore dunyanın en buyuk  kluplerinden ve kadrosu en iylerinden degil sadece cok buyuk tarihi var...

ist.hatirasi/3-4

Benide goturun dicemde besiktasım varken
YÖNETİM İSTİFA !!!