Ana Menü

Pistons-Bulls Serisi

Başlatan die-4-u, Mayıs 07, 2007, 17:53:28

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

die-4-u

Doğu'yu zirvede bitiren Pistons ile geçen yılın Şampiyonu Heat'i süpüren Bulls karşılaşıyor..Sürprize açık bir seri gibi gözükse de Detroit çok kaliteli takım ve seriyi 4-2 alır bence..
İlk maçı 95-69 aldılar..1-0 öndeler

Timurlenk

detroit savunmasıyla bu seriyi fazla uzatmayacak gibi gözüküyor.

nbacem

abi daha öneki konularda tüm maçlar için yorumlarımı yapmıştım tek yanıldığım galiba denver-san antonio seriisiydi..ama diğerlerinide hele bide Bulls için üstüne basa basa söylemiştim..bu seri uzayacak ve Bulls bnuda geçecek..Çok kaliteli bir savunmaya sahipler..taraftarıda muhteşem..
Beşiktaş'ın basketbol kalbi..
www.bjkbasket.org
www.bjkbasket.com

die-4-u

Detroit Pistons serinin 2.maçında da Bulls'a acımadı ve maçı 108-87 kazanmasını bildi..
Tayshun Prince 25 sayı ile karşılaşmayı tamamlarken, Richard Hamilton, 24, Chris Webber, 22 ve Chauncey Billups 14 sayı kaydetti..Chicago'da Tyrus Thomas, 18 sayı ile karşılaşmayı tamamlarken, bunların 12'sini son çeyrekte atsa da galibiyete yetmedi. Diğer oyunclardan Ben Wallace, Ben Gordon 13'er sayı kaydederken, Andres Nocioni, 12, Luol Deng ise 16 sayı kaydetti.
Şu ana kadar 6 Play-off maçına çıkan Detroit maç kaybetmedi..Belki bu seriyi de Orlando serisi gibi süpürürler ve rakiplerini beklemeye başlarlar :)

akbaba71

Detroit dolu dizgin: 74-81
Chicago Bulls'u deplasmanda 81-74 yenen Detroit Pistons, seriyi 3-0'a taşıdı ve play-off'ta üst üste 7. kez sahadan galibiyetle ayrıldı

Sahasında oynadığı ilk 2 maçı zorlanmadan kazanan Detroit Pistons, Chicago Bulls'u deplasmanda 81-74 mağlup etti ve yarı final serisinde 3-0 öne geçti. Play-off'un ilk turunda Orlando Magic'i 4-0'lık sonuçla süpürmeyi başaran Pistons, yarı finalde oynadığı 3 maçı da kazanarak üst üste 7. galibiyetini aldı.

İlk yarıyı 16 sayı farkla geride kapatan Pistons'ın en skorer oyuncusu, maçı 23 sayı – 11 ribauntla tamamlayarak double-double yapan Tayshaun Prince oldu. 16/9 saha içi isabetiyle oynayan Prince, serbest atış çizgisinden kullandığı 5 şutun 4'ünü sayıya çevirdi. 43 dakika oyunda kalan tecrübeli oyuncu, 2 asist – 1 blok yaptı ve Pistons'ın 16 sayılık farkı eriterek seriyi 3-0'a getirmesini sağlayan oyuncuların başında geldi.

İkinci yarıdaki etkili performansıyla maçın en önemli isimlerinden biri olan Chauncey Billups, 43 dakika görev yaptığı geceyi 21 sayı – 7 asistle bitirdi. Kritik basketlere imza atan yıldız oyuncu, maçı 17/7 saha içi isabetiyle tamamladı ve 3 sayı çizgisinin gerisinden kullandığı 8 şutun 3'ünde isabet kaydetti. Serbest atışlarda 6/4 ile oynayan Billups, 4 ribaunt – 2 top çalma yaptı.

Maçın ilk yarısında sayı bulmakta zorlanan Pistons'ı skorer oyunuyla ayakta tutmaya çalışan Richard Hamilton, 15/7 saha içi isabetiyle 16 sayı üretti. 46 dakika mücadele eden yıldız oyuncu, kullandığı 2 üç sayılık atıştan da faydalanamazken, geceyi 5 ribaunt – 3 asist – 1 top çalmayla tamamladı.

Pistons'ta ilk 5 oyuncularının 4'ü çift haneli sayı üretmeyi başarırken, 40 dakika oyunda kalan Rasheed Wallace, 16 sayı – 11 ribauntla double-double yaptı. 18/7 saha içi isabetiyle maçı noktalayan tecrübeli oyuncu, takımı adına 5 blok – 2 asist – 1 top çalma yaptı ve sahanın en fazla blok yapan oyuncusu oldu.

Maç içinde farkı 19 sayıya kadar çıkartan Chicago Bulls'un en çok sayı atan ismi, 22/8 gibi düşük bir saha içi isabetiyle 21 sayı üreten Luol Deng oldu. 41 dakika oyunda kalan genç oyuncu, 14 ribauntla maçın en fazla ribaunt alan oyuncusu olmayı başardı ve double-double yaptı. 8 kez serbest atış çizgisine giden Deng, kullandığı serbest atışların 5'ini sayıya çevirdi ve hanesine 2 asist – 2 blok yazdırdı.

İlk 2 maçın en büyük hayal kırıklıklarından Ben Gordon, 45 dakikada 16 sayı – 6 ribaunt – 3 asist yaptı. 16/4 saha içi isabetiyle oynayan yıldız oyuncu, 3 sayılık atışlarda isabet kaydedemezken, serbest atış çizgisinden 8/8 ile oynadı. Özellikle 2. yarıda kullandığı şutlarda başarılı olamayan Gordon, 3 sayılık atışlarda yüzde 15.4 ile oynayan Bulls'un seriyi 2-1'e getirmesini sağlayamadı.

Serinin 2. maçını 7/0 saha içi isabetiyle tamamlayan Kirk Hinrich, 13 sayı – 11 ribaunt – 7 asistle double-double yaptı ve triple-double'a çok yakın bir performans sergiledi. 48 dakika görev yapan Hinrich, 15/6 saha içi isabetiyle oynadı ve 3 sayı çizgisinin gerisinden 5/1 isabet kaydetti.

Bulls'un tecrübeli oyuncusu P.J. Brown, 9/4 saha içi isabetiyle geceyi tamamladı ve 10 sayı üretti. 38 dakika süre alan tecrübeli oyuncu, 10 ribaunt – 2 top çalma yaparak double-double'a ulaştı. Serbest atış çizgisinden 4/2 ile oynayan Brown, 1 de blok yaptı.

Pistons'tan ayrılarak sezon başında Bulls'a gelen Ben Wallace, eski takım arkadaşlarına karşı 40 dakika mücadele etti. 6/2 saha içi isabetiyle maçı tamamlayan Wallace, 5 sayı – 12 ribaunt yaptı. Serbest atış çizgisinden 2/1 ile oynayan yıldız oyuncu, 2 blok ve 1 top çalma yaptı.

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

eRe

Chicago Bulls pes etmiyor
Detroit Pistons'ı 102-87 yenen Chicago Bulls, NBA play-offlarında seriyi 3-0'dan 3-1'e taşıyarak, kolay bir şekilde elenmeyeceğini gösterdi.

Pistons karşısında 3 maçtan da mağlubiyetle ayrılan Bulls, yenilgilerden ders almış gibi dururken, Luol Deng, 25, Ben Gordon ise 19 sayı kaydederek galibiyeti getirdiler.

14 sayı ile karşılaşmayı tamamlayan Ben Wallace, maçın ardından iyi bir oyun çıkardıkların belirtirken, kazanmak için sahaya çıktıklarını belirtti.

Pistons cephesinde ise Chauncey Billups, 23 sayı ile takımının en skorer oyuncusu olurken, Tayshaun Prince 18 sayı ile karşılaşmadan ayrıldı. Prince, maçın ardından yaptığı açıklamada, 3. maç gibi rakiplerini durduramadıklarını belirtti.

Piston, o maçta 81 sayıda kalırken rakibini de 74 sayıda tutmuştu.

Diğer oyunculardan Rasheed Wallace, 14, Richard Hamilton, 11 ve Ronald Murray 10 sayı kaydetti.
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Doktor

Chicago nun bukadar etkisiz olacagını tahmin etmiyordum bence 4-1 biter bu iş Chicago nun sayı ureten bir uzuna ihtiyacı var bence.

eRe

Bulls direniyor
Chicago Bulls, kestiği her Detroit Pistons atağını sayıya çevirerek karşılaşmadan 108-92 ayrılarak, 3-1'lik seriyi 3-2'ye taşıdı.

NBA play-off karşılaşmalarında Pistons, Bulls'a karşı seriyi 3-0'a taşırken, son 2 oyundan galip ayrılan Bulls, kolay kolay pes etmeyeceğini bir kez daha gösterirken, 28 sayı ile oynayan Ben Gordon, bu karşılaşmada Bulls'un en önemli silahıydı.

"Henüz eve gitmek için erken." diyen Ben Wallace, karşılaşmayı 6 sayı ile tamamlarken, Luol Deng 20, Kirk Hinrich ise 17 sayı ile karşılaşmadan ayrıldı.

Pistons cephesinde ise Chauncey Billups, karşılaşmada 17 sayı atarken, maçın ardından yaptığı açıklamada, sona çok yaklaştıklarını, bundan dolayı da rahatladıklarını ve neticesinde de Bulls'un seriyi 3-0'dan 3-2'ye taşıdığını ifade etti.

Diğer oyunculardan Richard Hamilton, Billups'ın 1 sayı gerisinde 16 sayı, Rasheed Wallace 15 ve Tayshaun Prince 11 sayı kaydetti.

6. karşılaşma Chicago Bulls'un salonunda olacak.
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

die-4-u

3-0'dan seri döner mi bilinmez ama başarırlarsa şampiyon takım kadar saygı görecekler..

Doktor

Kendi sahalarındaki bu maçı alırlarsa o moralle işi bitirir heralde chicago ama alabilitlermi bu maçı sanmam detroit işi ciddiye alacaktır.

cemsbg

o eski BuLLs ruhu geri mi dönüyor yoksa..? aman yarabbi :)

CHEm !

Bulls yıkıldı, Pistons finalde

Doğu Konferansı'nda final için sevinen taraf, ev sahibi Bulls'u 95-85 yenen Detroit Pistons oldu. Pistons, bu galibibiyetle seride durumu 4-2'ye getirerek finale adını yazdıran ilk ekip oldu...

BULLS YIKILDI, PISTONS FİNALDE!
Detroit Pistons, böylece son 5 sezondur üst üste Doğu Konferansı finaline kalmayı başarırken, son 30 yıl içinde bu başarıyı yakalayan 5. takım olarak tarihe geçti. Detroit Pistons, konferans finalinde Cleveland Cavaliers-New Jersey Nets serisinde tur atlayan takımla karşı karşıya gelecek.

Chicago'da bulunan United Center'da oynanan ve 23 binden fazla basketbolseverin takip ettiği mücadelede, konuk takım sonuca ilk 5 oyuncusunun iyi performansıyla ulaştı. Pistons'ta Richard Hamilton 23, Chauncey Billups ise 21 sayıyla galibiyette başrol oynadı.

Ev sahibi takımda ise Pj Brown 20 sayıyla takımının en skorer ismi olmasına karşın yenilgiyi engelleyemedi. Ben Gordon 19 sayıyla, Kirk Hinrich ise 11 sayı ve 11 ribauntla ''double double'' yaparak oyuna katkı sağladı.

NBA play-off serisine yarın sabaha karşı yapalacak Celeveland Cavaliers-New Jersey Nets, San Antonio Spurs-Phoenix Suns karşılaşmalarıyla

ajansspor
Allah kitap Beşiktaş