Ana Menü

Warriors-Jazz Serisi

Başlatan die-4-u, Mayıs 07, 2007, 14:37:28

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nbacem

Jazz'a devam ediyorlar: 127-117
NBA Play-off'ları Batı Konferansı yarı final eşleşmesinde Utah Jazz, Golden State Warriors'ı 127-117 yenerek seride durumu 2-0 yaptı.

Salt Lake City'deki EnergySolutions Arena'da oynanan maçta ev sahibi Utah Jazz uzatmalar sonunda rakibini 2 maçta da mağlup ederek seride büyük avantaj yakaladı.

Utah Jazz'da en skorer isim 30 sayı ve 13 ribaunt üreten Carlos Boozer olurken, milli basketbolcumuz Mehmet Okur karşılaşmayı 23 sayı, 18 ribauntla tamamladı. Jazz'da ayrıca guard Deron Williams attığı 17 sayı ve yaptığı 14 asistle gecenin diğer başarılı isimlerinden oldu. Rus oyuncu Kirilenko ise 20 sayı üretti.

Konuk ekip Golden State Warriors da yine en skorer isim all-star guard Baron Davis oldu. Davis maçı 36 sayı ve 7 asistle tamamlarken, Jason Richardson 27 sayı üretti. Kenardan gelen Al Harrington'ın 17 sayıyla katkı yaptığı Golden State Warriors, 2. maçta da rakibini deviremedi ve seride 2-0 geriye düşmüş oldu.

Özellikle uzatmalarda rakibine büyük üstünlük kuran Utah, karşılaşmayı kazanmasını bildi ve ilk turda sürpriz yaparak Dallas Mavericks'i eleyen Warriors'a yine acımadı. Utah Jazz uzatma dakikalarında rakibine 14-4'lük bir üstünlük kurdu.

Serinin 3. maçı Cuma günü Oakland'ta oynanacak.
Beşiktaş'ın basketbol kalbi..
www.bjkbasket.org
www.bjkbasket.com

eRe

boozer&memo a.s bole devam ederse fınal yolunda rakıplerı yok gozukuyor
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

nbacem

www.bjkbasket.org
www.bjkbasket.com

Timurlenk

utah ne yapıp edip bu maçları kazandı.baron davis çabuk iyileşti çokta iyi oynuyor ama pota altındaki etkisizlik onlara maçların kaybedilmesini sağlıyor.
bana göre 3.maçta utah zorlanacak ama maçı kazanacaktır.boyalı alandan çok sayı bulur bu maçtada

akbaba71

bu maçı utahın kazanması cok ii oldu memoda sonunda kendini buldu cok ii istatistikler yakalıyor seriyi utah mutlaka gececektir
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

akbaba71

Memo'nun maçında Fisher mucizesi

Göz kanserinin bir türüyle mücadele eden 10 aylık küçük kızı New York'ta ameliyat olan Derek Fisher, maça gelmeyecekti. Üç saat süren ameliyat iyi geçti, Fisher üçüncü çeyreğin sonunda tünelden koşarak salona girdi. Takım arkadaşları, taraftarlar ve rakip tarafından alkışlarla karşılandı.
      Isınamadan oyuna giren Fisher, takımına moral verdi, dördüncü çeyreğin sonlarındaki müthiş savunması ile giden maçı uzatmaya taşıdı. Uzatmada da birbirinden kritik 5 sayıya imza atan tecrübeli oyuncu gecenin kahramanı oldu. Özellikle son üçlüğü maçın galisbini belirledi. Oynadığı kısa süreye 11 sayı sıkıştıran Fisher maçtan sonra, "Bu geceyi nasıl bitirdim, gerçekten bilmiyorum, söyleyecek söz bulamıyorum. Benim önceliği her zaman ailemdir, eşimden izin alarak maça geldim" dedi.
      Memo, 23 sayı 18 ribaund ile devleştiği maçta özellikle yine maçın sonlarında el yakan topları sokarak galibiyetin mimarlarından biri oldu. Utah bu sonuçla Batı Konferansı Yarı Finali'nde durumu 2-0'a getirip büyük avantaj sağladı.

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

RCA

yok arkadaşlar detroit şampiyon bence utah bu seriyi alır alır ama fazla tutanmamz elenir..
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Anarchy*

valla bence utah fınalde dıtroıtı yenıp sampıoyn olcak

RCA

3. maç nerde oynancak?????
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

nbacem

Alıntı yapılan: delgadoO92 - Mayıs 10, 2007, 19:58:48
3. maç nerde oynancak?????

state arena.. golden state nin sahasında..

Alıntı yapılan: carsi_weyco - Mayıs 10, 2007, 19:55:46
valla bence utah fınalde dıtroıtı yenıp sampıoyn olcak

çok zor bir tahmin kesin bişey söyle6yemem 3.maça bakmak lazım.. :okl
www.bjkbasket.org
www.bjkbasket.com

Timurlenk

3.maç ntv den canlı olarak yayınlanacak.

nbacem

gene gece yarısıdır heralde.. ?? biraz erken olva şaşarım milletin işi gücü var ya..
www.bjkbasket.org
www.bjkbasket.com

die-4-u

Golden State Warriors - Utah Jazz 
12 Mayıs Cumartesi 04.00 Ntv Canlı

Timurlenk

maç bu gece sabaha karşı oynanacak bence utah zorda olsa maçı alacak ve konferans finalini garantileyecek.

2 dia 2 muerto

Seride durum 2-1 oldu
3. macta Goldon State , Utahı 125-105 yendi