Ana Menü

En büyük Fenerli Canaydın!

Başlatan kralcarsi, Mayıs 07, 2007, 11:26:08

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Maçın bitiminden sonra uzun süre tribünü terk etmeyen sarı-kırmızılılar, yaşanan puan kayıplarının faturasını Başkan Özhan Canaydın'a çıkararak, "En büyük Fenerli Canaydın istifa" diye tezahürat yaptılar. "Emniyet Özhan'a biber gazı sıksana" diye bağırarak isyanlarını dile getiren taraftarlar, Ali Sami Yen'deki maçlara gelmeyen başkanları için ayrıca, "Canaydın'ı getirin, öyle çıkalım" tezahüratı yaptılar.

ADNAN POLAT DA NASİBİNİ ALDI
Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat da taraftarların protestosundan nasibini aldı. Sarı-kırmızılı yönetici, maç çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtladığı sırada numaralı tribünün camından bazı taraftarlar, "Sahada rezil oluyoruz. Daha ne konuşuyorsun? İki transfer bile yapmadınız" derken, Polat arkasını dönerek, "Ne bağırıyorsun?" karşılığını verdi. Taraftarlar da "Bağırmak bizim hakkımız" diyerek Polat'a tepki gösterdiler.

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Dem@

o zaman ne diye galatadarayda  başkanlık yapıyor heralde aziz yıldırım çok paramı verdi ne gl benim yerime otur diye kardeş takımız olduğu için fazla bişey yazmak doğru olmaz

ugur24

daha 17.000 kişilik ali sami yen'i bile dolduramıyosanız yönetimde kusur bulmayın..destek olunda para gelsin öyleyse..

[KralKartal]

ama bu canaydinda insani hasta eder ya..

GSliler nasil dayandi sasiyorum

ugur24

başkanlık seçimi yapıyolar adam tek başına kongreye giriyo..bu işte bir anormallik yokmu ? neyse bizi ilgilendirmez..

CHEm !

herşeyi geçtim pankarta bak ya
KAPALIyız lafı bizim
çalın durun başka işiniz yok

başka sevdalara KAPALIyız !
Allah kitap Beşiktaş

[KralKartal]

Alıntı yapılan: ugur24 - Mayıs 07, 2007, 13:03:31
başkanlık seçimi yapıyolar adam tek başına kongreye giriyo..bu işte bir anormallik yokmu ? neyse bizi ilgilendirmez..

ama Demirorende tek aday girdi... o kadar tepki varken..ayni GSnin durumu gibi..

Alıntı yapılan: CHEm ! - Mayıs 07, 2007, 13:06:22
herşeyi geçtim pankarta bak ya
KAPALIyız lafı bizim
çalın durun başka işiniz yok

başka sevdalara KAPALIyız !

ne yapsinlar? Besiktas taraftari olmasa ligler renksiz olurdu

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

ist.hatirasi/3-4

ADAM duzgun bi adam adam gbi adam ama anlamıor işten:d
YÖNETİM İSTİFA !!!

carsi52

Yesinler birbirlerini Beter oLsunlar.
Bölünür senin için uykular!

Timurlenk

adamlar 90 dk bizim tezahüratları söylüyor ne yapsın garipler abileri yapacak ki onlarda çalacak

keskinli

ben gs taraftarini anlamiyorum
gecen sezon cok kisik bi bütceyle sampiyon oldular,bu sene daha kisik bi bütceyle sampiyonluk ve sampiyonlar ligi kovaladilar,yinede yaranamadilar
bence gs dünkü macta iyidi,gol yollarinda sanssiz ve beceriksizdi.
kimse besiktas taraftari gibi cefakar olamiyor,besiktasli olmakla tekrar gurur duydum
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

unicorn

Gs bu imkanlarla 3. olabiliyorsa hemde 5-6 puan farkla öpsünler de başlarına koysunlar.
Hele geçen sene şampiyon oldular bu takımı el üstünde tutmaları lazım.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

carlito1903

ulan bizim yerimizde olsalar ne yaparlaardı acaba son 10 yılda 6 şampiyonluk uefa süper kupa gördüler ama hala isyan....biz son 10 yılda 1 şampiyonluk gördük ama hep destek tam destek....bu ezikleri görünce Beşiktaşlılığımla gurur duyuyorum

ugur24

küfürler nedeniyle seyircisiz oynama cezası alabilirlermiş..fenerbahçe maçına denk geliyo..hiç iyi olmaz bu bizim için..