Ana Menü

Beklenen oldu vee 3-4 lük maçın fullü

Başlatan noumAyberk, Kasım 28, 2006, 17:53:02

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

noumAyberk

ÇaRşI_BaTuHaN

beyler bişi dicem peki bu dosyaları bır gun bırını bır gun bırını ındırebılırmıyız yoksa hep berabermi indirmemiz lazım ? :D
Şampiyonluk Hasretiyle Cok Cıle Cektık Geceleri Uyumadan Sabahlar Ettik Ucurumlara Dusmeden Tut Elimizi Sampiyon Ol BeşiktAŞKım Mesut Et Bizi

TurkishTank

ne zaman istersen o zaman indiceksin... yeterki indirdiginde hepsini ayni bi yere indiri ver... ondan sonra aci ver dosyayi :)
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

ÇaRşI_BaTuHaN

Şampiyonluk Hasretiyle Cok Cıle Cektık Geceleri Uyumadan Sabahlar Ettik Ucurumlara Dusmeden Tut Elimizi Sampiyon Ol BeşiktAŞKım Mesut Et Bizi

MeLo

WAy bea .
Videolarımıza bak .
Bu maç seyredilmezmi yaaa .
Emeği geçen arkadaşlara teşekkürLer .
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

ÇaRşI_BaTuHaN

beyler bişi dicem ben hepsini bir rapid den indirmek istiyorum ama sadece birini indiriyor sonra başkasını indiriyor burda cok zaman alıyor size zahmet bana bir çözüm bulurmusunuz ? :D

Delirdik

çözüm rapid get ama ondada şifre gerekLi çözüm yok yani :D
hepsini tek tek indiriceksin sonra partları birLeştiriceksin video çıkacak meydana ;)

Alıntı yapılan: ugur24 - Kasım 28, 2006, 21:54:46
bunları indirmek aylık adsl kotasını etkiliyomu..bide bendeki videoları youtubeye yüklemek kotayı etkiliyomu..
internetten indirdiğin(download) herşey kotana dahiLdir ama internete attıkLarın(upLoad) kotaya dahil oLmaz
yani youtubedekiLer etki etmez kotana ;)
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

ÇaRşI_BaTuHaN

Delirdik

admin değiL dostum :)
nese allah koLayLık wersin ;)
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

ÇaRşI_BaTuHaN

yerlikaya_1986

yok kardes pc ye zararı olmaz ama allah bilir kac saatte ineceek ama buna deger farketmez biz fenere koyalım da ne olursa olsun isterse kıyamet kopsun

hhhalil

bu maçı koyduğunuza çok sevindim
hemen görür görmez indirdim tamamını ama
iknci yarının ilk parçası bozuk çıktığı için ikinci yarıyı izleyemiyoruz
bunu düzeltebilirseniz çok sevinirim

TurkishTank

arkadasim bende calisiyo... istersen bi tekrar dene... biliyonki rapidshare'de bi limitin var her saat'e 100 mb indirebiliyon, ondan olmasin...
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

ÇaRşI_BaTuHaN

evet kardeş ondan olabilir ilginiz için tesekkur ederim

herseybesiktas