Ana Menü

Beklenen oldu vee 3-4 lük maçın fullü

Başlatan noumAyberk, Kasım 28, 2006, 17:53:02

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ugur24

öncelikle teşekkürler ayberk..yalnız ben bişey sorcam..

bunları indirmek aylık adsl kotasını etkiliyomu..bide bendeki videoları youtubeye yüklemek kotayı etkiliyomu..

noumAyberk

sanırım etkiliyo abi ama sen yined bir daha çok bilgisi olanlara sor çünkü benimki sınırsız
bu arada cevap yazdığın için teşekkür ederim

siyahbuz

tek aşk beşiktAŞK!!!!

ReDDKiTT

kardeşim çok sağol bu maç tam arşivlik ama böyle tek tek zor olacak... beyler tek bir link yok mu indirebileeğimiz.. götüntü kalitesi iyi... :S

TurkishTank

butun mac bende mevcut... avi halinde 1.4 gb ben zamaninda "e_mule" diye bi programdan indirdim... simdi bi yardimim dokunursa, yardim etmek isterim... benim upload hizim 100kb/s

sizin upload hizlarinizi bilmiyom ama turkiyedeyseniz buyuk bi ihtimalle kucuktur... sizin server'e belki ben yukluyebilirim... yani oyle bi durum mevcut olabilirse tabiiki... yoksa millet benden itibarta gecsin ben e_mule'den de aktarabilirim istiyene :)

saygilar TurkishTank
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

textboreas

eyvallah kardeş cok sagol bu videoyu en cok isteyenlerden biride bendim kusura bakma iki gündür giremiyorum da derslerim vardı.tekrar cok tesekkür ederim.rap falan nasıl veriyoruz bilmiyorum:( ama vermek isterdim gerçekten...
HUMARIN OĞLU TÜMER VARYAAA...

noumAyberk

Önemli deil sanırım rep 400msjdan sonra atılıo zaten gerek yok

ÇaRşI_BaTuHaN

BEYLER BEN TEK 2. YARIYI İNDİRMEK İSTİYORUM OLURMU YOKSA KABUL ETMEZMİ ?
Şampiyonluk Hasretiyle Cok Cıle Cektık Geceleri Uyumadan Sabahlar Ettik Ucurumlara Dusmeden Tut Elimizi Sampiyon Ol BeşiktAŞKım Mesut Et Bizi

Brestgerfich

Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

ÇaRşI_BaTuHaN

BEYLER PEKİ BOYUTU BUYUK BIR DOSYA PC YE ZARAR VERME OLASILIĞI VARMI LÜTFEN CEVAP VEREBİLİRMİİSNİZ ?
Şampiyonluk Hasretiyle Cok Cıle Cektık Geceleri Uyumadan Sabahlar Ettik Ucurumlara Dusmeden Tut Elimizi Sampiyon Ol BeşiktAŞKım Mesut Et Bizi

noumAyberk

Yeni açtım oc yi kusura bakma cvp veremedim bilgisayara hiç bir sey olmaz sadece hard diskte yer harcar azıcık sadece 2. yarısınıda indirebilirsin

selcukss

ÇaRşI_BaTuHaN

noumAyberk

Tekrar ve tekrar cvp yazanlara bende teşekkür ederim

yuNuS1903