Ana Menü

Bursa'lı olmayan BJK maçı bileti alamıyor

Başlatan CHEm !, Mayıs 06, 2007, 22:16:05

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

Bursaspor Yönetim Kurulu, önümüzdeki hafta sonu oynanacak Beşiktaş maçında, açık kale arkası ve maraton tribün için, nüfus cüzdanında kayıtlı yer olarak ''Bursa'' yazmayanlara bilet satışı yapılmayacağını açıkladı. Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, takımın, Turkcell Süper Lig'de son 3 haftada heyecanın yükseldiği, kümede kalma ve şampiyonluk yarışının kızıştığı bu günlerde, Beşiktaş karşısında çok önemli bir maça çıkacağı ifade edildi. Bilet satışına çarşamba gününden itibaren başlanacağının belirtildiği açıklamada, şunlar kaydedildi: ''Açık kale arkası ve maraton bilet satışları, nüfus cüzdanı gösterilerek yapılacak, herkese bir adet bilet satılacak. Nüfus cüzdanında nüfusa kayıtlı yer olarak Bursa yazmayanlara bilet satışı yapılmayacaktır. Her biletin üzerine, bileti alan kişinin vatandaşlık numarası yazılacak ve maça giriş sırasında güvenlik bariyerlerinde kontrolü yapılacaktır. Misafir takım için ayrılan yere seyirci alınmayacak ve oraya taraftarımızın ortak görüşü olarak benimsenen büyük bir pankart asılacaktır. Pankart içerikleri kontrol edilerek, hakaret ve küfür içermeyen her türlü pankarta izin verilecektir.'' Maçı izleyecek Bursaspor taraftarlarına, yeşil forma ya da yeşil renkli bir tişört giymeleri çağrısında bulunulan açıklamada, ''Galatasaray ile son hafta yapacağımız maçı, yine taraftarımızın desteğiyle oynamak istemekteyiz. Her türlü kötü tezahürattan uzak kalarak, maç içerisindeki sonuç her ne olursa olsun, sadece 90 dakika boyunca takımımıza maçı kazanması için destek verilmesini istiyoruz'' denildi.

AA
Allah kitap Beşiktaş

carsi52

Bende haberi yeni okudum şimdi.Valla beni ilgilendirmiyo ama bazı kişileri ilgilendirir herhalde.

Bence böLe yaparak kötü yapmışlar başka ilçelerden yada illerden gelmek isteyen bursalılar izleyemicek ;D
Bölünür senin için uykular!

ugur24

türkiye'de zaten nerede saçma bir uygulama varsa bunu bilinki ya fenerbahçe yapmıştır yada bursaspor..

2 dia 2 muerto

Sonucta olay cıkmasının onlenmesi için böyle bir yönteme gidilmiş.
Biraz gereksiz gibi birşey ama

melankolizm

Bu Kadar Korku Onlara YEter .  Korkmayın Biz siz değiliz.

unicorn

Kuldan bela gelmez Hak yazmadıkça
Hak bela yazmaz kul azmadıkça!

Bu kadar korkmayın be :)
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

2 dia 2 muerto

ist.hatirasi/3-4

aaa sadee oglan ları bursa tribunune alıolar:D
YÖNETİM İSTİFA !!!

Dem@

yemişim ööle oğlanları ya delikanlılarda girmez ya napcak o kadar bilmem neyin arasında bozulmasınlar bizimkiler delikanlılar

mertcan

ne kadar korkmuşlar
adam biraz delikanlı olur be !!!
gelmek istesek geliriz zaten

isyankar_ÇARŞI

o zaman stad dolmas ki ya 10 yada 20 kişi olur...hahha
duysun alem böyle aşkı bu alemde kral çarşı

ugur24

ben şimdi yıllardır bursa'da yaşıyo olsam ve doğum yerim istanbul olsa maça giremeyecekmiyim ? ne kadar aptalca..

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

golasso

Alıntı yapılan: ugur24 - Mayıs 07, 2007, 17:06:44
ben şimdi yıllardır bursa'da yaşıyo olsam ve doğum yerim istanbul olsa maça giremeyecekmiyim ? ne kadar aptalca..
katılıyorum çok aptalca ve resmen biz korkuyoruz diyolar.

açıkçası pek korktuklarını da sanmıyorum taraftarın.sadece yönetim olay çıkmasın diye böyle bişey yaptı heralde.

BuRocket

http://img125.imageshack.us/img125/3639/carsiform5gf6.jpg
Allahım Su Ezan Ne kadar Güzel Okunuyor.Herseyine Şükür amin...