Ana Menü

Son bilet Utah'ın: 103-99

Başlatan akbaba71, Mayıs 06, 2007, 12:25:26

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

NBA play-off ilk turunda 7. maça uzayan tek eşleşmede Houston Rockets'ı deplasmanda 103-99 mağlup etmeyi başaran Utah Jazz, seriyi 4-3'e getirdi ve Golden State Warriors'ın rakibi oldu.

Temsilcimiz Mehmet Okur, maça ilk 5'te başladı ve 13/7 saha içi isabetiyle 16 sayı üretti. 42 dakika süre alan Mehmet, skorer oyununa 11 ribaunt ekledi ve geceyi  double-double yaparak tamamladı. Maçın son bölümlerinde 2 kritik 3 sayılık baskete imza atan temsilcimiz, kullandığı 5 üç sayılık atışın 2'sini sayıya çevirdi ve 1 de asist yaptı.

Hücum ve savunmadaki başarılı performasıyla Mehmet, Utah Jazz'ın Batı Konferansı'nda 2. tura yükselen son takım olmasında büyük rol oynadı. Mehmet Okur'un yanı sıra Carlos Boozer 35 sayı attığı karşılaşmada galibiyetin mimarlarından oldu
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

akbaba71

Pistons kısa kesti: 95-69
NBA'de play-offlarda ikinci tura geçilirken, Detroit Pistons, konuk ettiği Chicago Bulls'u 95-69 mağlup etti.

Pistons, son maçlarda çıkış yakalayarak, play-offlara yükselen Orlando Magic'i 4-0'lık seri ile elerken, Chicago Bulls da aynı netice ile geçen sezonun şampiyonu Miami Heat'i elemişti.

Pistons koçu Flip Saunders, karşılaşma öncesinde farklı bir oyunla mücadele edeceklerini belirtirken, Chauncey Billups ve Richard Hamilton'un 20'şer sayı ile iyi savunma yapan Pistons galibiyeti elde etti.

Karşılaşmanın ardından konuşan Billups, kendi sahalarında oynadıklarını ve henüz birşey göstermediklerini belirtti.

Bulls'ta ise Luol Deng, 18, Kirk Hinrich ise 15 sayı kaydetti. Diğer oyuncular 10 sayının altında kalırken, Tahbo Sefolosha, Tyrus Thomas ve Chris Duhon 5'er sayı kaydetti.

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

2 dia 2 muerto

Helal olsun Be Utaha...
Ama şampiyon Detroit

Timurlenk

harika oynadılar harika.

memo ve kirilenko kendine geldi.
bence bu takım golden state'i eleyecek.4-3 olur 4-2 olur ama mutlaka eleyecek.
memo'yu bundan sonra izleyin

Pascal_NoUma13

ben demıstım kırılenko eskı performansına yavas yavas donuyor dıye bu macı utah ın alacagını soylemıstım ve cok guzel bır oyunla aldılar utah ve golden state eslesmesıde mukeemel oldu....
Esrarla başladı gece Alkolikmi sandın sadece şu çiftliden iki duman çekince dünya oluruz bütün gece...

Timurlenk

golden state'te baron davis sakatlığı nedeniyle en az 2 maç oynayamayacak.
üstelik saha avantajı utah'ta.pota altında önemli adamı yok golden state'in sadece Al Harrington var oda memo ve boozer'a karşı çok zorlanacak muhtemelen ezilecek.
golden state kısalarla iş yapacak başka çaresi yok.

die-4-u

Ne yalan söyleyeyim benim hiç inancım yoktu..ama dün gece gördüm ki Boozer bu ligin belki de en iyi oyuncusu..
2.26'lık Yao'nun üzerine Carlos Boozer gibi rahat gidebilen oyuncu görmedim attığı 35 sayı ile takımını sırtladı..
Memo cephesine gelince; O da son maçlara doğru kendine geldi dün gece çok kritik 2 üçlük isabetiyle maçı getiren isimlerin başındaydı..hele maç 99-97 iken kaçırdığı bir üçlük var ki onu da atsaydı bugün manşetlere çıkardı..Ama sonuçta kazandılar ve karşılarında Dallas yok..Baron Davis en az 1 maç yok bu Utah'ın en büyük avantajı eğer ki bu turu da geçerlerse Batı Finali müthiş başarı olur Utah için..Kim bilir daha ilersini de görebilirler