Ana Menü

Runje çok mutlu!..

Başlatan cassa23, Mayıs 02, 2007, 12:48:11

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cassa23

[IMG]http://img123.imageshack.us/img123/845/runje0300205hq7.jpg[/img]

Beşiktaş'ı son maçlarda tek başına taşıyan Runje'nin bir dönem takımdan ayrılmayı düşündüğü ortaya çıktı. Hırvat kalecinin menajeri Ceylan Çalışkan "Runje geldiğinde uyum sorunu vardı. O kötü günlerinde destek görmedi. Bu nedenle de gitmeyi düşündü" dedi. Çalışkan, "Runje, Belçika ve Fransa'da yılın kalecisi seçilecek kadar Avrupa'da piyasası olan bir kalecidir. Ancak hem uyum sorunu hem de bazı kişisel sorunları vardı. İşte bu sıkıntılı döneminde medya başta olmak üzere taraftar da ona destek çıkmadı. Medyada ve tribünde alay edildi. Sıkıntısı çok fazlaydı. Beşiktaş'tan çekip gidecek noktaya geldi, bunu çok düşündü. Bir taraftan sıkıntısı ile diğer taraftan sahada yaşadığı bu olaylardan dolayı ağır bir dönem geçirdi. Bu dönemi atlatmasının tek nedeni gururlu yapısı ve güçlü karakteridir. Hayatımda tanıdığım en dürüst ve karakterli oyunculardan bir tanesi. Eğer kaçıp gitmediyse bunun tek nedeni bu. O zamanlar bana 'Kalacağım, savaşacağım. Nasıl bir kaleci olduğumu herkese göstereceğim. Bu iş burada bitmez. Bunların hiçbirini hak etmiyorum' dedi ve Beşiktaş'ta kaldı.

ONURUNU KURTARDI

Bugün gelinen noktada hem kendi zaferini kazandı, kendi ifadesi ile kalecilik onurunu kurtardı hem de Beşiktaş'ı kurtarıyor. Beşiktaş'a şampiyonluğa giderken büyük katkı yapmasından dolayı çok mutlu ve huzurlu" diye konuştu.

mertcan

çok seviyorum bu kaleciyi resimde kötü çıkmış ;D

saol paylaşım için

cassa23

bence yılın kalecisi seçilmeli runje

Dem@

kaç kere yazdım bilmiyorum  iii performans sergiliyo umarım gol orucu devfam eder orucunu bozma runje günaha girersin

ugur24

başka bir oyuncu olsa belkide çoktan ayrılmıştı..runje bende dahil çoğumuzu utandırdı..dahada başarılı olur inşallah..

keskinli

ne diyelim
mutlulugu devam eder insaallah
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

bu adam ben kendımı gosterdım gıdıyorum derse sene sonunda sasırmamak lazım
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Timurlenk

Alıntı yapılan: ugur24 - Mayıs 02, 2007, 13:33:14
başka bir oyuncu olsa belkide çoktan ayrılmıştı..runje bende dahil çoğumuzu utandırdı..dahada başarılı olur inşallah..

valla utandırdı :) bu formunu bundan sonrada göstermesini istiyoruz

unicorn

Fener maçında tribune gel Runje!
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !