Ana Menü

''Marco'' Aurelio & Milli Takım

Başlatan die-4-u, Nisan 29, 2007, 23:46:49

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

die-4-u

Bu konuyu Marco Aurelio Türk vatandaşlığına geçtiğinde tartışmış ve birçoğumuz da onun oynamasından rahatsız olmayacağımızı söylemiştik
Tabi bunları söylerken bazı nedenlerimiz vardı..Neydi bunlar?
En başta Emre gibi Milli takımın vazgeçilmez oyuncusu cezalıydı ve o bölgede oynayacak formda oyuncumuz yoktu..Koray Avcı o dönemde de düşünülmedi garip bir şekilde Terim tarafından ::)..
Fakat şimdi baktığımda bu bölgede oynayacak çok sayıda futbolcumuz var..Bunları şöyle sayabilirim;
Beşiktaş'tan her zamanki gibi Koray ve muhteşem bir çıkış yapan Serdar Kurtuluş
Galatasaray'dan Mehmet Topal-bu çocuğun kumaşı gerçekten çok iyi..
Newcastle'den Emre
Ts'den Hüseyin...
Bence Marco görevini tamamlamıştır..Terim'den beklediğim şey O'na teşekkür edip Türk çocuklarına şans vermesidir..

ugur24

fatih terim türkiye'nin en disiplinli hocasıdır..değerlerimizede sahip çıkar diye biliyorum..aurelio denen pisliğin bu yaptığını gözardı etmez ve etmemeli..üstelik yerinde oynayacak daha iyi oyuncular varken..almamalı artık kadroya..

2 dia 2 muerto

Bu konuyla ılgılı tepkımızı ortaya koymalıyız macta.
Ataturkumuzun dedıgı gıbı bız sporcunun zekı cevık aynı zamanda ahlaklısını severız
Aurelıo ıle ısımız olmaz
Ama bu terımsel Fatos onu yıne mıll takımda oynatıca

mertcan

ben bu aurelionun ağzını burnunu kırmak istiyorum ulan sen kimsin lan ezikoğlu ezik
ricoya vuran eller kırılsın
bu aurelio mudur ne cacıktır !
gereken ceza verilmeli !
ama sonra fener yine federasyona yüklenir !

2 dia 2 muerto

Fenerın amacı zaten o hakemlerın uzerıne baskı kurdular ıkı haftadır kebap penaltı calıyolar.Federasyon uzerıne baskı kuruyolar dıye ceza almıcaksa Aurelıo gereken cezayı bız verırız.
Ayrıca bu haftakı macta kesınlıkle bır pankart hazırlanmalı

mertcan

kesinlikle pankart az
maçtan önce ben sözlü tacizde bulunacam ;D

ne olduğuna karar vermedim ama bulurum bişeler

2 dia 2 muerto

Sozlu Tacız derken ırkcı protestolardan uzak durun.
Bız kı Hepımız Zencıyız pankartını astık oyle bır ıkı kısının yaptıgı ırkcı protesto yuzunden butun camıaya laf gelebılır
Dıkkatlı olalım
Bır protesto olucaksa mıllı takımdan kesme yolunda olmalı o da pankartla olur

mertcan

zaten ırkçılığa karşıyımdır !

ama gereken tacizi yaparım ben ;D

Çarþý Ulan !

bu adamın milli takımımızda oynamasını baştan beri istemiyorum
daha dorusu hiçbir yabancı asıllı futbolcunun oynamaması gerekir
yakışmıyor çünkü
çok büyük terbiyesizlik yaptı bi daha da kadroya alınırsa ayıp

Non Mollare Mai

Türkiyede En Çok Güvendiğim Ve Türk gençlerinin önünü açmak isteyen onlara elinden geldikçe şans veren Fatih Terimdir. Milli takımda gençlere şans vermek biraz yürek ister. Ancak Fatih Hoca elinden geldiğince şans veriyor. Türkiyede Yavaş yavaş bir Serdar Kurtuluş gerçeği doğuyor. İnanıyorum ki Serdar Milli takımın değişmezi olacak.. Marco adlı şahısa o kutsal forma yakışmıyor. !
edit

Anarchy*

kesinlikle yakışmıyo o adama kutsal forma!

carsi52

Dünyada 1010101402 takımım oLsa hiç birine almam ;D

O oynasa oynasa fener gibi ezik bir takımda oynar.
Bölünür senin için uykular!

carlito1903

milli takımın ön liberosunda oynayacak ilk adam koraydır ama nedense fatih terim bir türlü onu milli takıma almıyor...tabi birde serdar kurtuluş bu iki futbolcununda milli takımda banko oynaması lazım....iddaa ediyorum bu iki adam fener veya gs forması giyseler banko oynarlar milli takımda...aurelio konusuna gelince artık o şanlı formayı giymesin defolsun gitsin

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

keskinli

asli brezilyali olmasi bi sorun degil bence
asil sorun terbiyesiz futbolcularin ceza almamalari.
aurellio,emre,alpay gibi türkiyenin imajini yere düsüren sporcularin kadro disi birakilmasi gerekir.
en azindan belirli bi süre icin
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin