Ana Menü

F-1'De SüRüCü Ve TaKıM ŞaMPiYoNu aDaYLaRıNıZ...

Başlatan die-4-u, Kasım 27, 2006, 20:31:41

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

die-4-u

alonso'nun kapalı kutu mercedes'e gitmesi son 2 sezonun şampiyonu ispanyol pilot için handikap...bu sene şampiyonluk hayal gibi..efsane pilot schumacher'in formula-1'i bırakmasıyla onun koltuğuna fin raikkonen oturacak...bence bu sezonun flaş transferi ve şampiyonluğun en büyük adayı  kimi raikkonen...takım şampiyonu da ferrari olur...

Non Mollare Mai

edit

yuNuS1903

Raikkonen alonso yada massa bu üçünden biri 1. olsunnnnnnnnnnnnn

unicorn

Forza Raikkonen

KİMİ yarışır KİMİ kazanır... ;)
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

GöKHaN

Bu Senenin Favorisi Raikkonen Ferrari'nin 1. Pilotu olarak baslamasi nedeniyle, Mercedes son 3 sezondur Tekniksel acidan geri kaldi Ferrariye karsi Renault Tekniksel acidan yakaladi Ferrariyi fakat O yigit aracin hakkini vericek Pilotu yok.. Acik ara Raikkonen Ferrari diyorum..!
BESIKTAS   Kartallar Yüksek Ucar..!   BESIKTAS

black-eagle

alonsoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!

**19.aSLı.03**

alonsocuyum sonuna kadar keşke button kazansa ama hayal gibi bir şey...
mercedes olur bence....
there are two things in my life
1.BEŞİKTAŞ
2.MORE BEŞİKTAŞ

Lord Of The Mumy

Raikkonen Ferrari

sumi bab seninle üyüdüm seninle ölmeyi düşünüyordum ben ama olsun alonsonun eline verdiğini untmam kedi fare oyunu ne yarışlar geçti onunla :D
BuRs@ MeRkEzDe OtUrMuŞ MiLlEtE TeRs B@kMıŞ Y@k@sIz GöMlEğE Kr@v@t T@KmIş EsR@Rı BiLe TeRsTeN Y@K@n BiR @şIk GöRüRsEn BiK Ki Q BeNiM

Bizim Özümüz Türklük Bizden OLmayan İnsanları Seveceğinize Onların Önününe Geçireceğine Türklüğünden Bir Şüpe Et İlk Önce Kendini Yarğıla Vatanına Sahip

Timurlenk

forza ferrari

valla benim gönlümden massa geçiyor olmazsa tabiki raikkonen şampiyon olsun

Ozytaurus

Alıntı yapılan: Lord Of The Mumy - Kasım 28, 2006, 16:19:56
Raikkonen Ferrari

sumi bab seninle üyüdüm seninle ölmeyi düşünüyordum ben ama olsun alonsonun eline verdiğini untmam kedi fare oyunu ne yarışlar geçti onunla :D

Şumi ne zaman vermiş Alonsoya Mumy ben hatırlayamadım Kedi fare oyununu hep kedi kazanır. Ama 2 sezondur şampiyon fare bu nasıl iş??

Raikonenle Ferrari çok güçlendi Massa zaten son yarışlarda gücünü gösterdi.
Alonsoyla McLearen uyum sağlarsa Alonso bu sene de şampiyon olur. Mercedesle Renoult araçları birbirinden çok farklı. Bu yıl daha çekişmeli yarışlar izleyeceğiz gibime geliyor.
______KaRaKaRTAL____

Timurlenk

mercedes mc laren 'e bakıldığında hep arızalı giden birşeyler var 2 sezondur renault hem araba da hemde yönetim bazında çok iyiydi.

alonso nun arabayı zorladığını düşünürsek bu sene çok yarış dışı kalır

eRe

bu sene de ferrarıde massa harıkalar yaratacak bence
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Batuhan

Koca hestiy aya bedenem ?

levent1903

mercedes su an teknik olarak ferrari ve renault dan geride,
bencu bu sene yine bu iki arabadan birisi olur.
Pilot olarak en cok sansi Raikkonen e taniyorum.
Gecen senelerde sampiyon olabilirdi, arabasi saglam olsaydi.
bu sene saglam bir araba ile sampiyonlugun en büyük adayi bence

Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.
Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

melike_pascal

satılıkmış TUM sevgilER.....