Ana Menü

ali koç..Döndü..180 derece.!!

Başlatan nbacem, Nisan 27, 2007, 20:54:10

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nbacem

dün bjkye ve hakemlere ağzına geleni sözyleyen ali koç , şimdi beşiktaşlı taraftarlarda özür diliyor..

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç, dün gece Beşiktaş ile yapılan Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamaların Beşiktaşlı bazı taraftarlarca yanlış anlaşıldığını söyledi.

Ali Koç, Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinden yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

''Benim maç sonrasında sarf ettiğim sözlerin ezeli rakibimiz, ebedi dostumuz Beşiktaş'ın bazı taraftarlarınca yanlış anlaşıldığı kanaatindeyim. Benim sözlerimin muhatabı kesinlikle Beşiktaş camiası değildir. Böyle bir şey söz konusu dahi olamaz. Benim açıklamalarımın hedefinin kimler olduğu bellidir. Bugün gazete haberlerine bakıldığında da konunun bu haliyle basına yansıdığını da görmüş olursunuz. Maç sonrasında yaptığım açıklamaların üslup olarak bana yakışmadığını da biliyorum ve üzgünüm, ama anlatmaya çalıştığım kaygı ve düşüncelerimin sonuna kadar arkasındayım. Türkiye'de futbolun temiz bir ortamda ve hakkaniyet sınırları içerisinde olması için takım ve renk ayrımı gözetmeksizin herkesin üzerine düşeni yapması gerekmektedir. Bu vesile ile taraftarımıza dün akşamki maçta verdiği müthiş destekten ötürü tekrar teşekkür eder, futbolcularımızı da her türlü olumsuzluğa rağmen gösterdikleri centilmence mücadeleden dolayı tebrik ederim.''

Ne diyo bu ya..teşekkür edeceğimizi mi zannediyor.ezik.!!
Beşiktaş'ın basketbol kalbi..
www.bjkbasket.org
www.bjkbasket.com

Çarþý Ulan !

yazık ya delikanlı olun biraz
bu kadar olmaz

Adriano

Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

carsi52

Yaa bunlara  biz boşuna ezik demiyoruz bunlar harbi harbi ezik ya.
Bölünür senin için uykular!

Timurlenk

CHEm !

tükürdüğünü yala böyle işte !
Allah kitap Beşiktaş

Çarþý Ulan !

insan olan insan bu konuşmayı yaparken biraz utanır
cidden inanamıyorum

akbaba71

neyse ezik oldugunu da ispatlamış oldu boylece rahmi koç gibi birinden boyle cocuk olacak gibi değil
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

cassa23

hepsi dönek bunların eziklerden de bu beklenir

Dem@

şuna bak lafı söyle basın önünde ceza gelmeye başlayınca özür dile tipik ezik vakası

gözzde_bjk

ınsan konusmadan once dusunucek dıee bosuna demıyorlarrr sonra soledıklerını yutmak zorunda kalıoo ıste bazı kendını bılmezler boylede ozur dılenıyo ıste acı bı tecrube olmustur!
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

Delirdik

işte püf nokta orada yatıyor asLında
insan düşünür
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

alper_1903

iste akli basina gelsin hemen parlamasin fenerliler
yala ulAn tükürdügünü ali koc
baban besiktasli ama sende o ruh
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

cassa23

beşiktaşlılığı ile bilinen rahmi koç'un ali koç'u arayarak uyarmış kızmış yani

CANER BALLI ÇARŞI İZMİR

öyle bi babadan nasıl böyle bi evlat çıkmış hayret hayırsız evlat diye buna derler
KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKTUR BURASI KÜÇÜKPARK BURDAN ÇIKIŞ YOKTURR