Ana Menü

Fıkralar [Genel Başlık]

Başlatan AsA, Kasım 27, 2006, 17:40:37

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Simurg

Bir inşaatta 3 arkadaş çalışıyorlar. Biri esmer biri kumral biride sarışın. Öğle yemeklerini beraber
yiyorlar. Esmer olan çantasını açıyor ton balıklı sandiviç.

- "Of be her gün her gün ton balıklı sandiviç eğer yarında karım ton balıklı sandiviç yapsın
inşaatın tepesinden kendimi atacağım."

Kumral açar çantayı reçelli sandiviç oda aynı sözlerı söyler ve yarında aynı sandiviç olursa kendini
atacağını dile getirir.

Sarışın çantayı açar peynirli sandiviç . O da aynen kendini atacağını söyler.

Ertesi gün esmer açar ton balıklı sandiviç kendini aşağıya atar ve ölür,

Kumral açar reçelli sandiviç kendini atar ölür,

Sarışın açar peynirli sandiviç ve kendini atar ölür..

Cenaze töreninde hanımları ağlamaklı bir şekilde konuşmaya başlarlar kumralın hanımı

-"Ben nerden bilebilirdimki her gün ayrı ayrı istediğini sevdiğini zannederdim her gün aynı
sandiviçi yapardım hiç de şikayet etmezdi"

Kumralınkide aynı şekilde devam eder,

Ama Sarışının hanımı bir yandan ağlar bir yanda da gülmemek için kendini zor tutar diğerleri sorar.

-"Sen niye gülüyorsun?

Sarışının hanımı

- "Kardeşim ben sizinkileri anlıyorum sandiviçi siz yapıyordunuz ama benim bey her sabah kendi
sandiviçini kendi yapardı"

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Simurg

Karadenizlilerle ruslar savaşırken temel gelmiş, bi bakmış ki lazlar sapanlarla rusyaya doğru taş
atyorlar;
-ula demiş nabaysınız...
-görmeymisun, taş atayruk savaş var demişler
-ula çekilin demiş temel, bu iş böle olmaz
-nasıl olacak ya
- bana uzun bi kavak bulun, sonrada onun içini bi güzel oyunn demiş temel...

aradan az bir zaman geçer ve temel' e içi oyulmuş kavağı getiriler..
temel topu içine koyarr ve patlatırr... haliyle top olduğu yerde infilak eder ve ortalık toz-duman
olurrr..
lazın biri sorar;
- öghöö öghğöö ula temel ne oldii böle etraf toz duman
- ula der temel... burasii böyleyseee, rusyanın anasını ağlattıkk...

BEŞİKTAŞK

CR7

Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır. Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görür ve karısına e-mail atmaya karar verir. Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir....
Mail farklı bir yerde farklı bir bayana gider. tam bu sırada kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür, arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır. Odaya giren annesi, yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür:

Kime : Sevgili karıma
Konu : Yeni ulaştım.
Tarh : 14 Mayıs 2009

Benden haber aldığına şaşıracağından eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım. seninde kayıtların hazır. Her şey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış. Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin.

Not : Burası çok sıcak. : )

;D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

RCA

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Ersin Develi

KARIN MI? DEVLETİN Mİ?

Birgün büyük bir oluşum her milletten ajan seçmek üzere da...ha önceden belirlenmiş kişileri görüşmeye çağırmış.. Önce Amerikan'ı odaya almışlar ve sormuşlar, "Karın mı, devletin mi??""Devletim" demiş Amerikan hiç düşünmeden.."İyi" demişler.. "O zaman al şu silahı ve yan odadaki karını öldür"Amerikan silahı almış.. Sonra birden durmuş ve "Yapamayacağım" demiş..Fransız'ı almışlar odaya, "Karın mı, devletin mi??""Devletim" demiş.."İyi" demişler.. "Al şu silahı.. Karın yan odada.. Git ve onu öldür.."Fransız silahı almış, kapıya gitmiş.. Sonra birden durmuş "Yapamayacağım" demiş..Temel'i çağırmışlar.. "Karın mı, devletin mi?"Temel hemen yanıtlamış, "Devletim""Al şu silahı, yan odadaki karını vur"Temel silahı almış, yan odaya geçmiş.. Odadan önce bir silah sesi ardından da kırılan camın sesi gelmiş..Temel odadan çıkınca sormuşlar "Ne oldu?"Temel yanıtlamış, "Verdiğiniz silah kuru sıkı çıktı.. Ben de karıyı camdan attım.."

---------------------------------------------------

Şakacı pilot iniş yaparken, kuleye
...her seferinde "bilin bakalım ben kimim?" der. Kuledekiler çok sinir
olur. Bir gece pilot yine "bilin bakalım ben kimim?" der. Kuledekilerde
ışıkları söndürür. "Bil bakalım pist nerde?"

Tiyatroda, ünlü oyuncu rolü gereği uşaklarına bağırır: - "Atımı
getirin!" O sırada münasebetsiz bir seyirci "Eşek olsa olmaz mı?" diye seslenir.
Oyuncu hiç istifini bozmadan :
- "Olur buyrun

Tayyip ile Obama ilk konuşmalarında birbirlerine hava atmaya başlamışlar... Obama Tayyip'e 'Bizde öyle bir teknoloji var ki, ölüyü 'diriltiriz' demiş.. Tayyip altta kalırmı hemen karşılık vermiş ve o da; 'Bizdeki teknoloji çok farkli,partimizin bütün elemanlari 100 metreyi, 3 saniyede kosmayi beceriyor' demiş...Ama Tayyip bir süre düşündükten sonra bir anda korkuya kapılmış desteksiz attığı iddia yüzünden..Hemen danismanlarini çağırıp attigi palavrayi anlatmış... 'Haftaya Obama geliyor, yalanimiz ortaya çikarsa ne yapariz?' diye sormuş Tayyip Danismanlardan biri hemen cevap vermiş:-'Obama ya ölüyü nasil dirilttigini sordunuz mu? Tayyip cevap vermiş:-'Hayir sormadik.'Danışman: O halde hiç korkmayin Basbakanim, alın Obama yı Anitkabir'e götürün. Atatürk'ü diriltmesini isteyin. Diriltemezse o rezil olur. Yok eger diriltirse, siz zaten Atatürkten kaçarken 100 metreyi 3 saniyede kosarsiniz!

beckyZWICKY

http://www.kralkartal.net/index.php?topic=492.0

Daha iyi olurdu sankim kardeş (:

Eğlence mizah filan bölümünde Sabit başlık zati  :)
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

IL Capitano

Yok eger diriltirse, siz zaten Atatürkten kaçarken 100 metreyi 3 saniyede kosarsiniz!

cok guldum valla, olsada rep verseydik..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: SingahLi - Eylül 10, 2010, 20:05:14

Tayyip ile Obama ilk konuşmalarında birbirlerine hava atmaya başlamışlar... Obama Tayyip'e 'Bizde öyle bir teknoloji var ki, ölüyü 'diriltiriz' demiş.. Tayyip altta kalırmı hemen karşılık vermiş ve o da; 'Bizdeki teknoloji çok farkli,partimizin bütün elemanlari 100 metreyi, 3 saniyede kosmayi beceriyor' demiş...Ama Tayyip bir süre düşündükten sonra bir anda korkuya kapılmış desteksiz attığı iddia yüzünden..Hemen danismanlarini çağırıp attigi palavrayi anlatmış... 'Haftaya Obama geliyor, yalanimiz ortaya çikarsa ne yapariz?' diye sormuş Tayyip Danismanlardan biri hemen cevap vermiş:-'Obama ya ölüyü nasil dirilttigini sordunuz mu? Tayyip cevap vermiş:-'Hayir sormadik.'Danışman: O halde hiç korkmayin Basbakanim, alın Obama yı Anitkabir'e götürün. Atatürk'ü diriltmesini isteyin. Diriltemezse o rezil olur. Yok eger diriltirse, siz zaten Atatürkten kaçarken 100 metreyi 3 saniyede kosarsiniz!

:ahaha

Hepsi çok güzel ama en çok bunu beğendim  ::)

Simurg

Evlat Sevgisi :)

küçük çocuk hamile bayanı görünce meraklanır ve yanına gider ;

- Teyzecim karnınızda ne var.

Teyze gülümseyerek ;

- Çocuğum var evladım der.

Çocuk şaşkın bir şekilde sorularına devam eder ;

- çocuğunuz mu  peki onu seviyormusunuz

- Elbette seviyorum. 

- ne kadar seviyorsunuz peki ?

- Çok seviyorum evladım hemde çok.

- Peki teyzecim madem çok seviyosunuz da onu neden yediniz  ;D

BEŞİKTAŞK

Simurg

Çocuğun biri babasına sormuş

Baba biz nasıl olduk?
-Baba cevap vermiş, maymunlardan türeye türeye biz olduk demiş.

Tabi çocuk babasının lafına inanmamış.
Annesine biz nasıl olduk demiş?

-Annesi, ALLAH Adem babayla Havva annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz demiş.

Çocuk ta bunu üzerine annesine demiş ki, ama babam maymunlar türeye türeye biz olduk dedi.

Anne cevap verir o babanın sülalesi bizi ilgilendirmez

:ahaha :ahaha :ahaha :ahaha

BEŞİKTAŞK

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Simurg

Temel ile Dursun promosyonlu meşrubat alırlar. Meşrubatı açan Temel hemen kapağa bakar: - "Tekrar
deneyin." Kapağı kapatıp yeniden açar ve okur: - "Tekrar deneyin." ... ... ... En sonunda sinirlenen

Temel: - "Ula Tursun. Ha punlar pizi kandıriy! İki saattir deneyrum hala pi şey çıkmadi

BEŞİKTAŞK

Simurg

Paris'te karşı kaldırıma geçmek için yeşil ışığın yanmasını bekleyen güzel kızın yanına yaklaşan
delikanlı:
- Pardon matmazel, Georges Duval adında bir genç tanıyor musunuz?
- Hayır, ne yazık ki tanımıyorum.
Delikanlı gülümsedi:
- Öyleyse onunla tanışmak ister misiniz?
;D

BEŞİKTAŞK