Ana Menü

Fıkralar [Genel Başlık]

Başlatan AsA, Kasım 27, 2006, 17:40:37

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Aralık 05, 2008, 15:18:54
son fıkrayı biliyorum ama tam böyle değil benim bildiğim :

Çocuğun biri Bolu'ya okumaya gider.Bi kaç gün sonra babasına mektup yazar.Baba burası Bolu kızlar dolu para bitti kızlar gitti diyeBabsı para gönderiroğlu parası bitince yine aynı şeyi yazar.Babası da takrar para yollar.3 sefer yine aynı mektubu yollayan oğluna babası da bir mektupla cevap verir.oğlum burası çorum ...... korum para bitti anan gitti :D

Ben böyle biliyorum

süpermiş :D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren

melis çıorum falan ayıp olmuyomu aaaa :) çorumluyuz sonuçta murat abi neredeeee :)
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: cem_goren - Aralık 06, 2008, 17:58:59
melis çıorum falan ayıp olmuyomu aaaa :) çorumluyuz sonuçta murat abi neredeeee :)

abi ben ne yapayım fıkra öyle :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Aralık 06, 2008, 20:01:16
Alıntı yapılan: cem_goren - Aralık 06, 2008, 17:58:59

abi ben ne yapayım fıkra öyle :D
tamam:)
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ilhan mansız_melis

Seni bir topa benzetiyorum.
Önce bir futbol topuydun sen arkanda 22 kişi koşardı senin...
Sonra biraz yaşlandın galiba basket topu gibisin arkanda 10 kişi koşuyor...
Sonra sanki gıdığın çıktı Golf topuna benzetiyorum seni arkanda yalnız 1 kişi
Daha sonra sarkmaların oldu galiba seni bir pinpon topuna benzetiyorum yarım yarım koşuyorlar
Seni bir topa benzetiyorum...

Çünkü   Çünkü   Çünkü;

Geçen gün seni komşunun oğluya gördüm Allah cızırtını versin Necmettin :D

ilhan mansız_melis

Kadının birinin kucağında cins bir köpek gördüm ve ekledim :
- Aa maymuna bak!
kadından hemen cevap geldi...Ve :
-O maymun değil salak dedi...
Hemen ekledim :
-Aa maymun konuştu :D

KeePSaKe

Since 1903

Buğra_1903

Birgün ateş,su ve bilgi yolda yürüyorlarmış başlamışlar birbirlerine soru sormaya
ateşe sen birgün kaybolursan seni nasıl buluruz demişler ateş benim dumanımdan bulursunuz demiş,sıra suya gelmiş suyada aynı soruyu sormuşlar suda benim şırıltımdan bulursun demiş sıra bilgi ye geldiğinde aynı soruyu bilgiye de sormuşlar bilginin cevabı ise ben birgün kaybolursam geli beni bulamazsınız cevabını vermiş
1903′ de doğdu bu renkler, taparcasına sevdi bu kalpler, seni sevmekle çok haklıyız, sonuna kadar Beşiktaş'lıyız.

Delirdik

açılışı yapayım :P

*-*

Papaz ,iki metre ilerisinde duran zangoça sormuş .
- ''Gizli gizli sen mi içiyorsun kutsal şarabı?'' Zangoçta derin bir sessizlik...İyice köpürmüş
- Papaz: ''Sana soruyorum be adam!Duymuyormusun beni?
-''Hayır burdan hiçbir şey duyulmuyor efendim''
- "Olacak şey mi! İki adım öteden beni duymuyorsun ..'' Zangoç bıyık altından gülmüş,
- '' İsterseniz yer değiştirelim anlarsınız...'' Yer değiştirmişler.Bu kez zangoç seslenmiş
-''Kilise için toplanan bağışları kim zimmetine geçiriyor?' Papaz kendi kendine söylenmiş.
-''Hakikaten yahu! Buradan hiç bir şey duyulmuyor.''
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

Simurg

:ahaha güzelmiş

Bir işadamı, oldukça yoğun ve yorucu geçen bir seneden sonra tatileçıkmaya karar verir. Eşi de kendisi gibi meşgul olduğu için birliktetatil yapacakları bir dönem ayarlamak zor olur. İspanya kıyılarında birotel bulur ve bulduğu ilk uçakla oraya gider. Otele yerleşirken biraylık bir rezervasyon yaptırır. Bir hafta kadar güzelce tatil yaptıktansonra, bir akşam yemeğinde garson kendisine bir mektup iletir. Mektubuokuyan işadamı, tatilini geçirdiği otelin yöneticisinin yanına gider."Ne yazık ki tatil sona erdi..." Yönetici şaşırır ve üzülür. "Amabeyefendi, bir aylık rezervasyon yaptırmıştınız, ne oldu böyle aniden?"İşadamı çaresiz bakışlarla cevap verir: "Evet bir ay kalacağım, amatatil bitti. Karım işinden izin almayı başarmış ve iki gün sonra buradaolacakmış..."

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

carsi52

Ben bildiğim fıkraları yazamam buraya :D
Bölünür senin için uykular!

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

carsi52

Yok gülmekten lavaboya yetişilemez diye :lol
Bölünür senin için uykular!

Delirdik

önden iğrenç bi fıkra yollayım (:

Kolkola
Hayvanat bahçesinde iki ahtapot kollarını birbirine sarmış dolaşıyorlardı.Erkek ahtapot eğildi hafif bir sesle dişi ahtapotun kulağına fısıldadı:
-Ne güzel bir gece değil mi sevgilim?...Mehtap,yıldızlar,sen,ben...Ve bu güzel gecede seninle ikimiz böyle kolkola kolkola kolkola kolkola kolkola kolkola kolkola kolkola kolkola dolaşıyoruz...

sonra daha iğrencini ;D

Sinekler
Dokuz yaşındaki oğlan cocuğu elinde raket, gözünü pencere camına konmuş çiftleşmekte olan sineklere dikmis..
- "Anneee!!" diye cağırmış.. "Sineklerin erkeği olur mu?"
Anne bu masum sorudan kuskulanmadığı için "Olur yavrum.." cevabını verince, oğlan sorusunu ikilemiş
- "Peki sineğin dişisi olur mu?"
Kadın o zaman soruların çetrefilli bir yere gideceğini sezip, yan çizmiş
- "Olmaz evladım.."
Oğlan aradığı cevapları alınca elindeki raketi hırsla sineklerin üzerine yapıştırmış.
"İbneler!"

Aslında baya güldüm buna(=
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

+18 !