Ana Menü

Roberto Carlos bilmecesi

Başlatan akbaba71, Nisan 27, 2007, 16:22:38

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Roberto Carlos Fenerbahçe ile sözleşme imzaladığını açıkladı. Amerikan Fox TV kanalına konuşan Brezilyalı yıldız, Sarı-Lacivertli kulüple 3 yıllık anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Ancak Fenerbahçe Kulübü, Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos'un transferiyle ilgili haberleri yalanladı.
      Roberto Carlos yaptığı açıklamada ''Fenerbahçe'den ilk teklif sezon başında geldi. Ancak sözleşmem sürdüğü için kabul edemedim. Mijatoviç'le konuştum ve beni kalmaya ikna etti. Fakat önümüzdeki sezon için Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettim. Fenerbahçe'ye gitmemdeki en büyük etken sarı-lacivertli takımın Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması. Yarı final oynama gibi hedefleri var ben de onlara katkıda bulunmak istiyorum. En az 5 yıl profesyonel olarak futbol oynayabileceğimi düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.
      Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada ise, "Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Roberto Carlos ile sözleşme imzaladığı haberleri doğru değildir. Kulübümüz, daha önce de belirttiği gibi Roberto Carlos ile ilgilenmemektedir" denildi.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Çarþý Ulan !

kılları kadayıf olmuş carlos ;D
2 senedir gelecek :)

alper_1903

geldi carlos
kendisi dedi 2 sene 1 opsiyon
FOX SPORTS kanalina aciklama yapti
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

carsi52

Doğru haber gelmiş carlos gelse nolur ya ilhan mansız yeterdi ona ama oda yok şimdi oLsun adı yeter ;D
Bölünür senin için uykular!

Timurlenk

carlos sene bende ezik olacağım demiş ezik roberto ezikbahçede

BjKcArsi54

@LAYINA GİDER

adamın futbol hayatı bitti hala gelcek

alper_1903

son kullanma tarihi gecmis bi oyuncu ya
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

nyz_1903

Roberto Carlos Gelsede Bir ŞEy Yapamaz İbo Tek ya