Ana Menü

GFBden baslik fenerbahcemiz 1- selcuk dereli 1

Başlatan kralcarsi, Nisan 27, 2007, 14:11:09

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Çok değil henüz geçen sene yine buna benzer bir yönetimle şampiyon olan Selçuk Dereli başarılarına bir yenisini daha ekleyerek Fortis Türkiye Kupası'nda Final'e yükseldi.

14 kişilik bir rakibe karşı 120 dakika mücadele eden futbolcularımızı kutluyoruz.

Ayrıca yayıncı kuruluşa da bir çift lafımız var..

FENERBAHÇE olmadan aç kalırsınız !

kaynak gencfb.org :)

:koptum :koptum :koptum :koptum
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

yuNuS1903

Dem@

Çarþý Ulan !

ulan golu sayılmayan biziz ya edit  kudurun !

ugur24

debelenip dursunlar..bunları izledikçe o kadar eğleniyorumki..fenerbahçe olmasa halimiz harap olurmuş.. :geberdim

nbacem

valla ya fenr olmasa biz kiminle dalga geçip oynayacaz valla zevk unsurumuz..süpersin fenr...çıldırmanızı seyretmek çok hoşuma gidiyor..puhaha... her maç aynı şey ne zannediyor bu m...lar her maçın kendileri gibi takım olmayan ama oyle gözüken birkaç çapulcunun her maçı alacaklarınımı..? hah çok beklersiniz..siz ancak bu resşimler paintte düzeltip host edip g...t febe liler grubu olan sayfanızda yyayınlarsınız..anca kendinizi tatmin edin..

EZİKLER:!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Beşiktaş'ın basketbol kalbi..
www.bjkbasket.org
www.bjkbasket.com

black_eagle_sefa

14 kişi muhabbetini tam çözemedim  :allaalla
45'lik plak,35'lik rakı,25'lik hatun...

ugur24

11 kişi bizim takım + 3 tanede hakem..düşünebilecekleri şeyler bunlar zaten..fenerbahçe'ye sadece gülüyoruz..

black_eagle_sefa

;D ;D ;D sırıtırım ben bu olaya yaa yok böle bısey bıyerlerden guc almaya calısmaları ne kadar basit yaa olmaz böle sey :koptum :koptum :koptum
45'lik plak,35'lik rakı,25'lik hatun...

CooLDumaN

Bu ezikler beni gülmekten öldürecek yaw :geberdim
Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!

eyup1903

ezik deiller mi yaaaa işte her zaman ki gibi ağlıyorlar

vaLentIno`Rossi

Her SeferInde sığanacak ßi Yer arIoLar KafaLarIna Göre sIgınıoLar Ama InonudekI maçtan sonna Nereye sIgıncak ßunnar annaLerInın etek aLtInamI.?
Sar yapI$tIr ßenIde aLı$tIr ßo$ KafaLar Mezara yakı$Ir!`Atam İzindeyIz Hergün PiizdeyIz`KraL çArsI.--uLan!

nbacem

zaten ordalar valentino rossi kardeşim.. :ok hiç etek altından çıkmıyorlarki..ezikler...
Beşiktaş'ın basketbol kalbi..
www.bjkbasket.org
www.bjkbasket.com

carsi52

Bölünür senin için uykular!

Anarchy*

eziksiniz uLan siz! ya bu ezikler olmasaa halimiz duman ;D ;D