Ana Menü

chicago bulls:2 mıamı heat:0

Başlatan Pascal_NoUma13, Nisan 25, 2007, 15:04:03

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Pascal_NoUma13

Bu sezon NBA'de savunma ağırlıklı oyunuyla dikkat çeken, Miami Heat, Chicago Bulls'a ikinci maçta da 107-89 yenildi.

Sh[kufur otomatik editlenmistir]uille O'Neal ve Dwyane Wade beklenenden daha düşük bir performans gösterirken, Ben Gordon, 27, Luol Deng ise 26 sayı ile Bulls'a galibiyeti getirdiler.

Heat'te O'Neal, 17, Wade ise 21 sayı ile karşılaşmayı tamamladı.

Geçen seon da play-offlarda ilk 2 maçından mağlubiyetle ayrılan Miami Heat, sonraki 4 karşılaşmayı kazanmış ardından da şampiyonluğa ulaşmıştı.

Heat'te Antoine Walker, Jason Kanopo ve James Posey 11'er sayı kaydetti.

Bulls'ta ise Kirk Hinrich, 14 sayı kaydederken, P.J. Brown ve Andres Nocioni 10'ar sayı ile karşılaşmadan ayrıldı.

Play-off'larda bu sabaha karşı alınan sonuçlar

New Jersey 83
Toronto 89
(Seri 1-1)

Miami 89
Chicago 107
(Seri 0-2)

LA Lakers 98
Phoenix 126
(Seri 0-2)

Esrarla başladı gece Alkolikmi sandın sadece şu çiftliden iki duman çekince dünya oluruz bütün gece...

Pascal_NoUma13

beyler benim bu sezonun başından beri favori takımım bulls zaten cok uzun yıllardır mıchael jordan dan dolayı bı sempatım var bu takıma bu senede ben wallece ın takıma katılması ile çok güçlendiler umarım bu sezon şampiyon olurlar zaten bu potansiyelide var...
Esrarla başladı gece Alkolikmi sandın sadece şu çiftliden iki duman çekince dünya oluruz bütün gece...

Timurlenk

akbaba71

Kobe çare olamadı
NBA Play-off'ları, Batı Konferansı ilk tur mücadelesinde Phoenix Suns, Los Angeles Lakers'ı 126-98 yenerek seride durumu 2-0 yaptı.

Arizona'da, US Airways Center'da oynana ve yaklaşık 19 bin basketbolseverin izlediği mücadelede, ev sahibi takımdan tam 6 oyuncu çift haneli skor üretirken, maçın en skorer oyuncusu 26 sayı üreten Brezilyalı oyuncu Leandro Barbosa oldu.

Geçtiğimiz günlerde NBA'de en iyi 6. adma ödülünü kazanan oyuncu, kenardan gelip maçın en skorer ismi olurken, bu ödülü ne kadar hakettiğini gösterdi.

Phoenix Suns takım kadrosunda yer alan 12 oyuncunun da maçta mücadele edip, hepsinin sayı üretmesi Phoenix adına sıradışı bir durum yarattı
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

akbaba71

Toronto seriyi eşitledi: 89-83 
New Jersey Nets'i 89-83 yenen Toronto Raptors, seride durumu 1-1'e getirdi.

İlk maçı kendi seyircisi önünde kaybederek saha avantajını rakibine kaptıran Toronto Raptors, 2. maçta tecrübeli oyunlardan kurulu New Jersey Nets'i 89-83 mağlup ederek taraftarlarını sevindirdi ve seriyi 1-1'e getirdi.

Büyük çekişme içinde geçen maçta 26 sayı - 8 ribaunt - 4 top çalmayla oynayan Raptors'lı Anthony Parker, takımının ve maçın en skorer oyuncusu oldu.

Takımın genç süperstarı Chris Bosh, 25 sayı - 13 ribaunt - 2 blokluk performansıyla double-double yaparken, oyuna kenardan girerek 13 sayı - 6 asistle oynayan T.J. Ford, Raptors yedeklerinin en etkili ismi oldu.

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş