Ana Menü

Kadıköy deplasman değil

Başlatan cassa23, Nisan 24, 2007, 13:37:02

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cassa23

Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanşında 26 Nisan Perşembe günü Kadıköy'de Fenerbahçe ile karşılaşacak Beşiktaş, ezeli rakibine deplasmanda 6 yılı aşkın süredir yenilmiyor.

Siyah-beyazlılar, Kadıköy'de ezeli rakibiyle yaptığı ve hepsi de lig olmak üzere son 6 maçı da yitirmezken, bu süre içinde 3 galibiyet, 3 beraberlik aldı.

2001-2002 sezonunda Ronaldo Guiaro'nun golleriyle 2-1, 2002-2003 sezonunda Ahmet Dursun'un golüyle 1-0 galip ayrıldığı Kadıköy'de, 2003-2004 sezonunda 2-2 berabere kalan ''Kara Kartallar'', 2004-2005 sezonunda tarihe geçen maçta sahadan 4-3 galip ayrılmayı bilirken, geçen sezon 2-2, bu sezon ise 0-0 beraberlik elde etti.

-FENERBAHÇELİLERİN 2 BİN 250 GÜNLÜK ÖZLEMİ-

Fenerbahçe, Beşiktaş'ı kendi evinde en son 24 Şubat 2001 tarihinde yapılan lig maçında 3-1'lik skorla mağlup etti.

Sarı-lacivertliler, bu maçın ardından ezeli rakipleriyle Kadıköy'de yaptıkları 6 maçtan 3'ünü yitirip, 3'ünde berabere kalırken, bugün itibariyle tam 2 bin 250 gündür galibiyete hasret kaldı.

-KADIKÖY'DEKİ MAÇLAR-

Fenerbahçe ile 26 Nisan Perşembe günü 1-0 kazandığı ilk maçın rövanşına çıkacak Beşiktaş'ın, Kadıköy'deki maçlarda rakibine galibiyet sayısında üstünlüğü bulunuyor.

Bugüne dek resmi ve özel olmak üzere, şimdiki adıyla Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda sarı lacivertlilerle toplam 41 kez karşılaşan ''Kara Kartallar'', bu maçların 18'inde sahadan galip ayrıldı. Fenerbahçe ise 11 galibiyet alırken, 12 karşılaşma da berabere sonuçlandı.

Kadıköy'de Beşiktaş, attığı toplam 61 gole karşılık, kalesinde 51 gol gördü

mertcan

kadınköyde
samiyende
kral biziz
bu alemde !

alper_1903

hic korkmuyorum ama cok heyecanli oluyo kadiköydeki maclar
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

keskinli

insaallah bu istatistik uzar gider
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

eyup1903

carsi52

Bende hiç korkmuyorum inşaallah çıkıp alıcaz maçı.Seri yine devam edecek.
Bölünür senin için uykular!

Rammos

FANATİK GAZETESİ ALMA ALDIRMA!!   Black/white

alper_1903

gidisimiz yikisimiz dönüsümüz

senaryo her sene ayni
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

Dem@

Alıntı yapılan: eyup03 - Nisan 24, 2007, 18:32:12
kadıköy mü kolay yaaaa

şaşaırdın eyüp kadıköymü koray ya :) ESPİRİK  YAPTIM

carsi52

Maç inönüdeydi ben öLe anladım maçta ;D
Bölünür senin için uykular!