Ana Menü

Napoli Taraftarının Messi Aşkı

Başlatan die-4-u, Nisan 23, 2007, 21:30:08

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

die-4-u

Napoli en parlak dönemini 87-91 yılları arasında maradona ile yaşadı sizlerin de bildiği üzere..hatta 90 dünya kupasın'nda arjantin ile italya karşılaşacaktı ve maç napoli'deydi taraftarların bazıları maradona aşkına güney amerika temsilcisini desteklemişlerdi..
gelelim napoli taraftarının yeni maradona diye lanse edilen messi aşkına..taraftarlar şu anda seri b'de mücadele eden takımlarının seri a'ya çıkacağından emin gibi gözüküyor..hatta bi kampanya ile eski günlerine özlem duyduklarını da anlayabiliyoruz...şu anda tişört+şorttan oluşan napoli forması 35 dolardan satışa çıkarıldı hesaplamalara göre 3 milyon taraftarı bulunan napoli'nin tüm taraftarlarının bu ürünü alması 105 milyon dolar demek..bu da transfer ücreti için yeterli olabilir..
tekrar ediyorum bu girişim kesinlikle taraftarların kendi arasındaki oluşumları ile başlatılmıştır...ben takdir ettim vefakar napoli taraftarını...
ne dersiniz beşiktaş için böyle bi kampanya başlatılabilir mi?

eRe

bence hayal gucunun son duragı ;D ;D

ama mıllet bısı dıkkatınızı cekıyor mu bız daha ucuza yapsak 5 mılyon taraftarımız alsa manyak para eder.kı daha fazla alınma ıhtımalıde var bence.yeterkı bı amac olsun.bızde bole cok ıyı transferler yapabılırız.bu da benım hayal gucumun sınırları ;D ;D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ugur24

ihtimal bile vermiyorum messi'nin barcelona'dan ayrılıp napoli'ye gitmesine..ama düşünce gayet güzel ve yaratıcı..

alper_1903

ya messi gelmez de besiktas taraftari yapsa böyle bi sey t-sörtlü falan cok iyi para gelir
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

carsi52

Bende inanmıyorum gelmez messi.

Bizdee başlatalım cristiano ronaldo için ;D
Bölünür senin için uykular!

keskinli

ilk önce borclarimizi silelim,ronaldoyu sonra aliriz ;)
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Anarchy*

carlito1903

düşünce ii ama gelmez messi napoliye...başka topçular için olabilir